Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert nem volt meg baratnom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem volt meg baratnom?

Figyelt kérdés
Na jo ez bonyolult. Na jo, annyira megsem. Tizenhet eves fiu vagyok, es soha nem volt meg baratnom. Jokepu vagyok, okos, vicces es laza, ugyanakkor egy kicsit needy. Mondjuk ezt az utobbi idoben sikerult nagy mertekben csokkentenem. De egyszeruen valamiert nem jutok tovabb ket randinal. Nem tudom mi tortenik, es a helyzet az, hogy meg csak nem is csokoloztam senkivel. Kezdek aggodni egy kisse 😄 Tudnatok esetleg lehetseges okokat mondani, amiken ezaltal valtoztathatok? Esetleg par tanacs jo lenne, de leginkabb az okok... lanyok valasza lenne a legjobb elsosorban, de igazabol fiuk is nyugodtan irhatnak szemelyes tapasztalatokat, a harmadik nem egyedei pedig nem leteznek.

2018. febr. 8. 19:03
1 2
 11/13 Krecc15 ***** válasza:
"Jokepu vagyok, okos, vicces es laza" <-Ezért. Vegyél vissza,legyél magabiztos de ne egoista,meg amúgy se vagy elkésve,én is 16 éves vagyok,nekem se volt még,de a jányok nem szeretik ha valakinek nagy az egója,az jó ha vicces vagy meg minden,de a képből visszavenni.
2018. febr. 9. 14:51
 12/13 A kérdező kommentje:
Jo en ezt ertem, nem is mondanam magam egoistanak, ezeket csak azert mondtam, hogy kepben legyetek
2018. febr. 9. 17:21
 13/13 anonim ***** válasza:
Nyugi,en se csokoloztam meg es nekemse volt meg baratom 18L
2018. febr. 11. 18:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!