Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert akarja a baratnom, hogy szakitsunk az elso problemanal?
Allitolag szeret... De megis szakitani akar. Van egy olyan problemank, hogy o hamarosanbelkotozik de nem igazan messzire. Siman megoldhatnank a dolgot, tulajdonkeppen semmi az a tavolsag a mai vilagba. Viszont o szakitani akar meg "mielott jobban belemerulnenk" a kapcsolatba. Szerinte igy fajdalommentesebb lesz. Mert meg csak 2 honapja vagyunk egyutt. Viszont en mar szeretem szoval semmikeppen nem akarom ezt.
Az az igazsag, hogy o nagyon gyakran valtogatja a fiujait. Szerintem van valami baj vele, valami nem stimmel. Szerintem nagyon fel, hogy szerelmi csalodas eri meg kicsit talan tarsfuggo is vagy nemtudom nem ertek ehez. Pedig nagyon romantikus lany es okos is. De nem nagyon tud megmaradni sokaig valaki mellett. A baratnoi szerint en nagyon tetszek neki de "fel tolem". Szerintuk kuzdjek erte mert en mas vagyok es mutassam meg neki hogy nem akarom kihasznalni. De nem tudom mit mondhatnek neki, en hiaba mondom, hogy szeretem szerintem nem hiszi el. Csak fogalmam sincs hogyan tudnam bizonyitani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!