Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17/F vagyok, es ugy kb ket es fel eve nem volt baratnom, miert?
Nekem 12 éves koromban volt "barátnőm", utána csak 19. Ez van.
Nekem az volt az oka, hogy nem nőttem ki azt a stílust, ami 7-8.ba vagány volt, és nagyon erőltetetten csináltam.
Hát azt javaslom, hogy szedd össze magad. Mozogj, edzz, ruhatárcsere, próbálj ki vmi új sérót. Nekem nagyon segített.
Tedd rendbe a facebook, instagram oldalad. Ha ilyenek vannak kint hogy "Még nincs x""DD" , és mondjuk 1 traktor a borítóképed, akkor az rontja az esélyeid.
Meg legyél játékos, ha egy lánnyal beszélsz, hidd el magadról, hogy képes vagy magadba bolondítani, hidd el, hogy 2 hét és a tenyeredből fog enni. Írj neki ott helyesen, és fogd meg valamivel.
Én a mostani barátnőmet nem a kocsimmal, vagy a farkammal fogtam meg. Hanem azzal, hogy 20 vagyok, és rengeteg tanulok (egyetem), dolgozom mellette, hetente járom az országot, mert vidéken élek, jóban vagyok a szüleimmel, segítem őket, érett a gondolkodásom.
Hidd ezek is működnek :)
20F
Gondolom ritkán vannak online a kedvenc játékodban, nem? Próbálj más játékot, vaaagy.... esetleg a valóságot! Tudod, "a valóság játéknak gagyi, de a grafikája verhetetlen..."
Najó, mi az összefüggés a zsidó és az ékezet között? Lehet, hogy lemaradtam a modern szlengről, vagy valami másról...
Koszonom
De viszont meg kerdeznem "tiedet" valaszolot h az ő valaszanak mikoze van a kerdeshez?vagy probald kerlek ertelmesebben leirni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!