Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Miert ilyen velem a baratnom...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert ilyen velem a baratnom mostanaba?

Figyelt kérdés

Udv mindenkinek van egy 8,5honapos parkapcsolatom es ujjabban (kb 1honapja) a baratnom elkezdte azt hogy eleg sok mindenert csak ugy bevagja a hisztit es ez nekem nagyon nem tetszik mert van hogy ezzel nagyon fel tud idegesiteni es en ezt el is mondtam neki meg olyankor latszik is rajtam es kb 3hete mondta hogy nem fog hisztizni de megse tartotta be! :( szerintetek mit csinaljak? beszeljek vele megegyszer? elvesziteni nem akarom mert szeretem!

Ha valaki tud jo megoldast nyugodtan irja meg!

amugy 17F es 16L

elore is koszonom a segitseget! :D

2016. jan. 27. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Foglalkozz vele egy kicsit többet, kedveskedj neki egy kicsit többet, lehet, hogy pont ez kell neki. de lehet hogy egy hőnapja folyamatosan menstruál
2016. jan. 27. 16:33
 2/6 A kérdező kommentje:
koszonom a segitseget megprobalom hatha bejon bar igyis eleg sokat kedveskedek neki meg eleg sokszor kap par apro meglepetest is ami szerintem cuki dehat ez a hala erte! :( nem menstrual egy honapja mert mindig mondja hogy mikor jon meg neki mikor vege akkor is szokott szolni!
2016. jan. 27. 16:38
 3/6 anonim ***** válasza:
lehet beleunt a kapcsolatottokba,dobd fel egy kicsit,kedveskedj neki dolgokkal pl főzöl neki romantikus gyertyafényes vacsit,rózsaszirmok az ágyon,írj neki minden nap valami kedves levelet(elég pár mondat amiben kifejezed mennyire szereted) hidd el ez a csajoknál bejön :)
2016. jan. 27. 20:09
 4/6 A kérdező kommentje:
utolso neked is koszonom ezeket is alkalmazni fogom de most elmentem hozza hogy atbeszeljuk megegyszer ezt a dolgot es ugy nez ki hogy sikerult is megoldani remelem marad is igy mostmar de ezeket a kedveskedos otleteket fogom alkalmazni! :)
2016. jan. 27. 22:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Lehet női dolgok miatt hisztis nem? fiú vagyok, szal fingom nincs. :D
2016. jan. 27. 23:04
 6/6 anonim ***** válasza:
Na már most. Állandóan hisztizik egy hónapja. Annak ellenére hogy megbeszéltétek a dolgokat és meg ígérte hogy nem teszi? Elég érdekes. Azt írod te mindig kedveskedsz neki meg sokat foglalkozol vele. Akkor miért hisztizik? Kérdezd már meg tőle mikor hisztizik,hogy akkor éppen mi a baja? Mert ez már vicc. Mellesleg ha szeret,akkor neki is tennie kell ezért a kapcsolatért,nem? Írjátok itt hogy ezt meg azt csináljon,mert szeretik a lányok. Nos igen. De.... Egy lánynak,nőnek is tennie kell a kapcsolatért nem csak elvárni. Nem? Te pl nem örülnél egy gyertyafényes fürdőnek? Egy gyertyafényes vacsinak? Ugye hogy de....?!!! Ezt megkapod???? Nem??? Nos akkor gondolkozz el,hogy jó emberrel vagy e kapcsolatban.
2016. jan. 31. 11:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!