Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öngyilkosság megoldás?
Figyelt kérdés
Félénk vagyok,undoritó,senkinek sem tetszem.A mai lányok nagy része csak a külsőre megy.Ha egy fiú nem néz ki olyan jól már nem is kell senkinek.Talán roszhelyre születtem.Egy olyan világba élek, ahol az emberek csak magukkal foglalkoznak.Észre sem veszik azt hogy mások szenvednek.Csak az számit aki gazdag,tehetséges,jóképű.Mindenki csak a szemének hisz,nem is veszik észre azt ,ami a szem elől rejtve van.Nem számit az hogy emberek halnak meg azért mert nem szereti őket senki.Nem beszél velük senki,nem ismeri meg őket senki.Azért mert egyedül vannak.Nincsenek szüleim,Barátaim rokonaim.Csak én vagyok.Nincs senki akitől segitséget kérhetnék ezért kérek tőled... :) 17/f2018. jan. 29. 13:43
11/17 anonim válasza:
Ilyen fiatalon ez a legutolsó dolog, ami segíthet rajtad. Előtted az élet! Sok olyan lany van, akinek nem csak az szamit, hogy mennyire helyes egy fiu vagy hogy gazdag-e... Ezek felszínes dolgok.
12/17 anonim válasza:
Nah, ezt 2x írtam le "16/F" Akkor vegyük úgy, hogy -16/F :)
13/17 anonim válasza:
Eyyo ember! Mielőtt ugranál a hídról, csak gondolkozz, magadat vezeted el mindig a gondokhoz!!! Nekem is volt hogy azt hittem hogy az lesz a jobb, de NEM!!!! Gondolj bele mit hagynál ki! Meg önző lennél. Miért? Olyat veszel el amit nem Te adtál! Akkor nem veheted el az életedet magadtól. Az élet nem csak egy játék és nem is egy helyzet. Hanem maga a lehetőségek világa, csak észre kell venni. Csak Te vakon vagy! Viszont! Minden nap csinálj 2 dolgot! Amelyik nyelvet a legjobban szereted, minden nap tanulj meg egy szót belőle. 2. Minden nap csinálj meg egy olyan dolgot amit eddig nem csináltál! Fel a fejjel Bro! Eyyo!
14/17 anonim válasza:
Semmiképpen sem megoldás!Sokáig éreztem így én is, a pszichológus valamennyire segített meg valahogy közben felnőttem és most igazi gondjaim vannak(sajnos anyukám alkohol függő lett, a testvéreimet el akarják venni tőle,úgyhogy én tartom fent a családunkat emellett még a suliban sem mennek jól a dolgok szóval vagyok én is olyan sz*r helyzetben mint te) és most már hiába tűnik úgy, hogy egyszerűbb lenne meghalni,itt hagyni minden gondot...mégis tudom, hogy lesz ez még máshogy is.Vannak céljaim...neked is legyenek!A mai világban a korosztályunkban tényleg számít valamennyire az öltözködés, pl nekem a művészibb srácok jönnek be, azt pedig már észre veszem az öltözködéséről ezért is számít hogy ki tudd fejezni önmagad..Ha nincs pénzed menj diákmunkára minden veled egykorú nem csak a szegények szoktak minimum nyáron dolgozni valamit(még ha tudnád milyen gazdagok is,én is ismerek ilyet de hiába nem lenne rászorulva mégis megy és csinálja.Tehát az anyagi helyzetedeb tudnál segíteni.Menj el fodrászhoz vágass valami jó hajat azzal is jobban nézhetsz ki.Ha felesleg van rajtad azért is tudsz tenni.Időd van ezekre mivel ahogy írod nincsenek barátaid.Aztán meg barátokat fogalmam sincs sajnos higy szerezz, 1-2 csak akad nem?Gyermekotthonban vagy hogy nincs senkid?Annyira sajnálatos ez, nemrég egy ismerősöm lett öngyilkos...te ne legyél az.
15/17 anonim válasza:
Attól függ mennyire vagy ronda. Ha nagyon pl. nem lehet plasztikával megoldani, akkor az rohadt nagy szívás.
Bár még viszonylag fiatal vagy, de ha most ronda vagy akkor később se leszel szebb.
Ez egy nagy gond lesz nem csak a csajozásban, hanem kb mindenütt. Munkavállalás, általános hétköznapok. stb.
Sajnos a világ egyre felszínesebb. Minden belső érték a háttérbe szorul, így gyakorlatilag szóba se állnak veled, ha nem ütöd meg a mércét. És elárulom, hogy az a mérce nagyon magasan van.
Próbálj meg minél gazdagabb lenni. Más megoldás sajnos a rondák esetében nincs.
A magyar lányok/nők nem túl bonyolultak.
Vagy nézzél ki jól vagy legyél gazdag.
16/17 anonim válasza:
Én majdnem 40 vagyok, és 17 évesen is ez volt a problémám ami neked, és sajnos kb. most is ez. Nekem nem sikerült megoldani, de neked mondjuk az én koromig még van 20 éved. Tegyél meg mindent, kérj tanácsot bárkitől, neten, stb. Még most fölösleges lenne meghalnod. Rengeteg próbálkozási lehetőséged van még. Én úgy döntöttem, hogy én meghalok, de ez 20 év kudarca után, talán nem meglepő. Viszont, már csak a korod miatt is, te ne tedd! Próbálkozz még, mert simán van esélyed! Kérlek, hogy helyettem is bizonyítsd be, hogy ki lehet törni ebből a problémakörből, és odaát büszke leszek rád.
17/17 anonim válasza:
Nem tudom mi ez az ongyilkossagi hullam. De az ongyilkossag tok felesleges akarhany eves vagy, mert egyszer ugy is meghalsz. Nem vagy te hegylako.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!