Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öngyilkosság megoldás?
Te hülye vagy :) kezdj el magaddal foglalkozni :)
Sportolj,ami jól esik, ne magad sajnáltasd passzki.
Csak te emeled magadnak a gátat,ami elhatárol mindentől...
Szia! Ha privátban rám írsz, szivesen beszélek a fejeddel. Így előre csak annyit, hogy ne az árnyékos oldalát lásd csak a világodnak, bármilyen szar is. Az öngyilkosság gondolatát pedig gyorsan verd ki a fejedből, vagy én magam kereslek fel, h megtegyem ;)
14/L
Nincs a halál után semmi, úgyhogy mindenképpen jobb, mint élni. Gondolj bele: az univerzum 13,8 milliárd éve létezik, és ebből számomra csak az rossz, amit élve töltök. Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele, de ez nekem így egy evidens bizonyíték arra, hogy mikor jobb: élve vagy halva. Számomra halva.
Egyébként annyira nem kriminális a helyzet, mint ahogy te azt itt felvázolod. Csak 17 éves vagy, bőven ráérsz még.
A lányok sem mind szépek, gazdagok. :) Egy csomó magányos, félénk lány van.
Ha ápolt vagy, akkor olyan nagy gond már nem lehet.
Csak ne azoknál a lányoknál próbálkozz, akik a külsőre mennek, és akiknek a szokásos egyen divat az egyedül érték.
Nem megoldás, hanem gyáva menekvés a VÉLT, vagy valós gondok elől.
"A mai lányok nagy része csak a külsőre megy." Ha ezt tudod, vagy így gondolod, keresd a kisebbséget!
Ha nem görcsösen teszed, találsz olyat, aki szemében szebb és kivánatosabb leszel, mint Adonisz.
.
Önsajnálat sutba, keresés indul!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!