Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az a külső tulajdonság, ami miatt nem jönnétek össze egy lánnyal?
Főleg fiúkhoz szól, de lányok is írhatnak :)
-egy unatkozó éjjeli műszakos lány, akivel szakítottak (és nem keres rögtön mást!)
Hú, köszi. Nagyon sokan vagytok, privátban is nyolcan. És általában nem vagyok lusta, de most nem válaszolnék egyesével. Amit ott mindenki bejátszott: Nem, tényleg nem keresek rögtön mást :D "csak" beszélgetőpartnert sem, ismerem én már azt, van egy exem innen.
Az ok nyilván kitalálható, a külsőmre lett fogva a szakítás.
A leggyakoribb indok itt azt hiszem a rossz higiénia, cigi. Nos, nem dohányzom, és odafigyelek a kinézetemre, a tisztaságot is beleértve. Nincs rossz fogam, átlagos testalkatom van és azt hiszem normális ruhákat hordok. (Amiből nem pakolok ki mindent közszemlére)
Másik amit szinte minden privis kérdezett: 20 múltam decemberben.
Minden kommentelőnek ment a zöld, és szép napot nektek! Vagy...valakinek jó reggelt :D (nálam reggel van, most keltem)
12: Ezt nem értem. Úgy szakított veled, hogy közölte, hogy ez meg ez nem tetszik rajtad, úgyhogy vége???
Amikor összejöttetek, akkor nem volt gondja a külsőddel?
Mondvacsinált indok szerintem, de igen, a fejemhez vágta, hogy soha nem voltam neki igazán jó. Aki ítélkezne, ne olvassa tovább:
Biszexek vagyunk mindketten, neki lehet, hogy kevés volt ennyi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!