Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön egy ilyen fiú?
Nem nagyképű
Ismeretlenek társaságában vissza húzódó.
Alapjáraton "fél" az emberektől mert rengetegen ki használták...stb...
Nem SWAG vagy hasonlók de azért a mai divatnak megfelelően öltözik.
Nem az a tipikus mostani ideál alkatú srác,nincs "cuki" arca nem magas és vékony vagy éppen izmos.
Nagyon önbizalom hiányos pedig átlagot tekintve 7-8 ra pontozzák a 10 ből.
Kevés barátja van de azok igaziak.
Dohányzik és néha iszik is.
Imádja a zenét a filmeket és a számítógépes játékokat, szeret sétálni és a a barátaival lenni meg olvasni.
Bocsi hogy hosszú lett a szöveg, további szép estét mindenkinek.
The real deal, how does it feel? No special effects
Yank the chain off of your neck, demand the respect
Köszönöm a véleményt. Igazából ez a probléma hogy mindenkinek ez a bizonyos "Nem vagy csúnya, de nem vagy az esetem" kategória vagyok. Mondjuk szerintem e legtöbb lány ezt csak azért mondja mert kellemetlennek éreznék azt hogy a szemembe mondják hogy "szerintem csúnya vagy"
(Ezzel nem arra akartam célozni hogy szerintem ezt te is így gonmdolod vagy ilyesmi, csak mondtam.)
Rengeteg ilyen embert ismerek a korosztályomból, akik "félnek az emberektől",engem ez a tulajdonság borzasztóan tud irritálni, mert bármilyen konflikutsban lehet kifogás.az ilyen "azért nem kerestelek, mert azt hittem, meg vagy sértődve, és nem akartam még jobban elrontani" -semmit nem rontott el- és a "nem tehetek róla, hogy nem merek odamenni bemutatkozni, mert biztosan ki fog használni" stb kezdetű mondatok csak másra hárítják a felelősséget. És bárki mentegetőzhet, hogy ez az igazság, de valójában nagy részük csak beképzeli magának. Ha viszont jogos, valamilyen szinten értem, mert kisebbségi komplexusos voltam évekig, és nem volt egy szép időszak.
Egyébiránt az olvasás a zsánerem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!