Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mutatsam meg neki hogy bejön? Fiúk lányok valaki válasz?
Figyelt kérdés
14 vagyok és tetszik egy 16 éves fiú. Nagyon kedves és jól kijövünk egymással és van sok közös témánk is. Hogy jelezzem neki hogy tetszik? És miből vehetem észre a közeledését? 14\l2015. jún. 6. 19:38
2/4 A kérdező kommentje:
Megmondanám csak arra vagyok kivancsi érdekli e?
2015. jún. 6. 20:49
3/4 anonim válasza:
Érdeklődik irántad? Keresi a társaságod? Tartja a szemkontaktust?
Sok jele van annak, ha a fiút érdekli egy lány, bár ilyen korban ez kicsit más. :)
Ezek alapján te is tudsz neki egyértelmű jeleket adni. Beszélgess vele sokat. :)
4/4 A kérdező kommentje:
Kösz egy megértőbb válaszoló 😊
2015. jún. 6. 22:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!