Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Ha egy 16 éves csaj bejön...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy 16 éves csaj bejön nekem és én idősebb vagyok jóval az gáz? 23/F

Figyelt kérdés
nem rég tudtam meg csak róla,hogy 16 egyébként 18-nak hittem.

2015. máj. 27. 14:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Igen, szerintem túl nagy lesz neki a himbilimbid :D

neked meg szűk

2015. máj. 27. 14:03
 2/11 A kérdező kommentje:
hát annyira nem vagyok biztos benne,hogy még szűz sőőt
2015. máj. 27. 14:10
 3/11 anonim ***** válasza:
nem az! mikor értik meg az emberek hogy nem a kor számít ha két ember vonzódik egymáshoz?
2015. máj. 27. 14:12
 4/11 A kérdező kommentje:
jó nekem is van olyan ismerősöm a csaj 19 a pali meg harmincvalahány éves,de ott a pénz dominált elsősorban az ismeretségi kör szerint is.
2015. máj. 27. 14:35
 5/11 anonim ***** válasza:
szerintem senkit nem fog zavarni.
2015. máj. 27. 14:35
 6/11 A kérdező kommentje:
hát ez így nem teljesen igaz, mikor 21 voltam volt egy 17 éves barátnőm , hát ő se volt szűz már egy jó ideje,de a szüleit nem kimondottan,de látszott rajtuk,hogy zavarta a korkülönbség,azóta megfogadtam,hogy 18 alatt nem kezdek senkivel,mert amúgy is éretlenek még agyilag ilyenkor a lányok,de most ez a csaj megfogott igaz,nem alakul semmi köztünk csak szimplán felmerült bennem ez a kérdés.
2015. máj. 27. 14:50
 7/11 anonim ***** válasza:

Akkor nekem már 20 évesen nem is kell ezen aggódnom :D

Nem gáz, ha bejön. Még 50 évesen is be fognak jönni, hidd el!!:D A legjobb korosztályba tartozik.

Csak félő lehet, hogy nem elég érett hozzád képest. De ki tudja.

2015. máj. 27. 15:39
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is jóval fiatalabb a barátnőm, de mindenki leszarja az után, nem szólnak utánunk, semmi :D

A szüleivel elfogadtattam magam.

Egyébként nem is látszik rajtunk a hű de nagy korkülönbség, mert ő idősebbnek, én meg fiatalabbnak nézünk ki a korunknál :D

22/F

2015. máj. 27. 15:46
 9/11 anonim ***** válasza:
utcán*
2015. máj. 27. 15:46
 10/11 A kérdező kommentje:

jó hát na kaptam már meg 2éve jelenlegi 19-20 évestől is olyat,hogy mit akarok tőle,meg,hogy idős vagyok hozzá közben meg nála fél évvel fiatalabbak is tapadtak rám,na mindegy csak így most eszembe jutott,hogy ilyen is volt

valszeg nem fogok semmit kezdeni már 18 alattiakkal ez az egy biztos,mert már 2 éve volt utoljára ilyenre példa

2015. máj. 27. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!