Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön egy ilyen fiú?
Figyelt kérdés
Nem nagyképű
Ismeretlenek társaságában vissza húzódó.
Alapjáraton "fél" az emberektől mert rengetegen ki használták...stb...
Nem SWAG vagy hasonlók de azért a mai divatnak megfelelően öltözik.
Nem az a tipikus mostani ideál alkatú srác,nincs "cuki" arca nem magas és vékony vagy éppen izmos.
Nagyon önbizalom hiányos pedig átlagot tekintve 7-8 ra pontozzák a 10 ből.
Kevés barátja van de azok igaziak.
Dohányzik és néha iszik is.
Imádja a zenét a filmeket és a számítógépes játékokat, szeret sétálni és a a barátaival lenni meg olvasni.
Bocsi hogy hosszú lett a szöveg, további szép estét mindenkinek.
2015. jún. 8. 19:33
11/13 anonim válasza:
Ez mintha én lennék, csak vékony vagyok, és csak addig félek amig pár szót nem hallok.
12/13 anonim válasza:
Ja, még anni hogy nem játszok számítógépen, hanem ott olvasok, és még nem skáláztak sosem.
13/13 anonim válasza:
Nekem bejönne. Bár azzal sokat segítenél hogyha még egy életkort megírn :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!