Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok miért van ez?

Figyelt kérdés
A legtöbb lány/nő aztmondja, hogy neki nem annyira számít a külső mégis mikor egy szórakozó helyen próbalkozok nőknél kb rám se néznek..:( azt tudni kell rólam hogy nem vagyok jókepű..de még átlagosnak se mondanám magam..

2017. márc. 30. 16:29
 1/5 anonim ***** válasza:

Én még nem nagyon hallottam lányt amint azt mondta volna hogy a külső nem fontos. Sok embernek nem az a legfontosabb.

De ha valakinek még egy minimális szinten sem tetszel(amit előre nem tudhatsz) sőt esetlegesen taszítónak talál (ez nem személyeskedés akart lenni , hanem úgy általában értem a lányokra) akkor sok esélyed nincs. Legalábbis bulikban.

Számos olyan esetet ismerek , én is voltam ilyenben hogy sokáig nem különösebben fogott meg a srác külsőleg de megismertem és nagyon bejött a személyisége és ezután valahogy a külseje is elkezdett vonzani. tehát ilyen létezik és ,próbáld meg ezt a lehetőséget kiaknázni , de nem bulikban. Ott az ilyesmi szerintem máshogy működik. Ott a dumáddal kell akkor a lányt levenned a lábáról.

2017. márc. 30. 16:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező.. Én is ugyanígy vagyok. Egy lánynak sem kellek a kinézetem miatt. 20/F
2017. márc. 30. 22:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Azért, mert aki ezt mondja, annak tényleg nem számít, viszont neked nem az ilyenek kellenek.
2017. márc. 30. 23:45
 4/5 lujzika001 válasza:
Én mint nő azt mondom, hogy igenis számit. Ha nem fog meg valami a férfiban akkor nem érdeklődöm iránta. Ott van aztán a kémia, akár hiszitek akár nem, Van. Ha viszont társaságban jövünk össze valakivel akkor lehet, hogy először nem tűnik fel, de a viselkedése, a modora, a beszéde felkeltheti az érdeklődésünket.És az egész összkép.
2017. márc. 31. 12:28
 5/5 anonim ***** válasza:
Jó tanács! Ne buliba ismerkedj!
2017. ápr. 2. 00:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!