Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mennyire zavaró, ha egy fiú egyáltalán nem bulizik és nem is iszik?
A bulizás egyáltalán nem érdekel.Nem tudom úgy jól érezni magam.Soha nem is voltam,nem is akartam soha elmenni.Régebben azt mondták,ez majd változik és akarok majd menni,de nem változott semmi.Inni sem szoktam.Az alkohol ízét nem szeretem.Utoljára Szilveszterkor ittam.
Csak az edzés érdekel(nem foci),az tud kikapcsolni meg szórakoztatni.(Nemrég versenyen is voltam:D) Meg még moziba szeretek járni,szeretem a filmeket.Sportrendezvényekre szívesen elmegyek pl.strongman versenyeket megnézni.Nemrég volt a közelben MMA meccs,az is nagyon jó volt.Meg pl.ilyeneket szívesen csinálok,hogy beülni egy hamburgerre a McDonaldsba vagy enni egy pizzát stb. Meg talán vmi koncertre elmennék.De ennyiben kimerül nálam a szórakozás fogalma.
19/F
Számomra kicsit sem zavaró, mivel én se vagyok bulizós. Ha téged a sport kapcsol ki és tesz boldoggá, akkor csináld azt. Nem vagyunk egyformák, van akinek a szórakozás azt jelenti, hogy csutak részegre issza magát minden hétvégén. A lényeg, hogy kimozdulsz és nem ülsz otthon begubózva.
L
Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem bulizol, az meg hogy nem iszol, szerintem külön jó :)
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!