Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, mennyire zavaró, ha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mennyire zavaró, ha egy fiú egyáltalán nem bulizik és nem is iszik?

Figyelt kérdés

A bulizás egyáltalán nem érdekel.Nem tudom úgy jól érezni magam.Soha nem is voltam,nem is akartam soha elmenni.Régebben azt mondták,ez majd változik és akarok majd menni,de nem változott semmi.Inni sem szoktam.Az alkohol ízét nem szeretem.Utoljára Szilveszterkor ittam.

Csak az edzés érdekel(nem foci),az tud kikapcsolni meg szórakoztatni.(Nemrég versenyen is voltam:D) Meg még moziba szeretek járni,szeretem a filmeket.Sportrendezvényekre szívesen elmegyek pl.strongman versenyeket megnézni.Nemrég volt a közelben MMA meccs,az is nagyon jó volt.Meg pl.ilyeneket szívesen csinálok,hogy beülni egy hamburgerre a McDonaldsba vagy enni egy pizzát stb. Meg talán vmi koncertre elmennék.De ennyiben kimerül nálam a szórakozás fogalma.

19/F

2017. márc. 25. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Nemtudom. Hosszú távon biztosan zavaro ha miattad nem lehet menni semerre a baratnoddel:) de te tudod
2017. márc. 25. 19:42
 2/5 anonim ***** válasza:
nem vagyunk egyformak szoval azzal alapjabaveve nincs gond ha valaki nem szereti az alkoholt vagy nem bulizik..ugyanugy nem iteljuk el azt sem ha valaki pl nem szeret focizni es nem szereti a narancslevet. az a nagyobb gond hogy te azon gondolkozol hogy ez problema es valtoznod kene.. nem ezek a dolgok hatarozzak meg hogy valaki mennyire vonzo ha peldaul a parkapcsolat kerdese felmerul hanem elsosorban az onbizalom. de az hogy egyaltalan felteszel egy ilyen kerdest ezen az oldalon nem arrol arulkodik hogy magabiztos lennel szoval szerintem inkabb ezen valtoztass ha tetszeni akarsz a lanyoknak :)
2017. márc. 25. 20:11
 3/5 anonim ***** válasza:

Számomra kicsit sem zavaró, mivel én se vagyok bulizós. Ha téged a sport kapcsol ki és tesz boldoggá, akkor csináld azt. Nem vagyunk egyformák, van akinek a szórakozás azt jelenti, hogy csutak részegre issza magát minden hétvégén. A lényeg, hogy kimozdulsz és nem ülsz otthon begubózva.

L

2017. márc. 25. 20:13
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem zavaró. Ezek alapján amiteirtal úgy vagy jó ahogy vagy
2017. márc. 25. 23:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem gáz, ha nem bulizol, az meg hogy nem iszol, szerintem külön jó :)

16/l

2017. márc. 26. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!