Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, zavaró, ha egy lánynak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, zavaró, ha egy lánynak nagyon ingadozik a súlya?

Figyelt kérdés

Már több éve az megy, hogy télen elég sokat hízom, viszont nyáron mindenfajta diéta nélkül le szokott menni a többlet. Nem kevésről, 8-10 kiló ingadozásról van szó.

Szerintem azért van mert nagyon szeretek biciklizni és futni, jó időben szinte minden nap szoktam. Viszont télen szinte semmit sem mozgok. Most is hízásban vagyok de annyira nem aggaszt, mert tavaly is simán visszafogytam nyáron.

Fiúk, szerintetek zavaró, ha egy lánynak így ingadozik a súlya? Kéne tennem ellene?

18/L

2016. dec. 21. 11:19
 1/5 anonim ***** válasza:
hat manapság minél ducibb annal jobb felfogasban élnek a fiuk legalábbis jelentős része így nekik ez a 8-10 kilo szerintem nem jelentene túl sokat (nyugodtan cáfoljatok meg ha tévedek) meg ez attól is függ mikor mennyi vagy mert ha kövér vagy akkor annyira mindegy hogy 100 vagy 110 xd de ha ez a sulykulonbseg alakvaltozast vonz magával akkor az lehet zavaró is. tehát ha télen ismerlek meg mondjuk akkor pozitívan ér a nyári alakod ha nyáron ismerlek télre csalodaskent érne nem mondom hogy kizaro ok lenne de lehet zavarna (muszaj megjegyezni hogy en a vékonyabb, sportos lányokat kedvelem) 17/F
2016. dec. 21. 11:48
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem nem zavar.
2016. dec. 21. 13:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik
2016. dec. 21. 13:26
 4/5 anonim ***** válasza:
A barátnőm is hasonló mint te. Csak ő nyáron nem szokott visszafogyni. És odáig vagyok érte, nagyon szeretem! *_*
2016. dec. 21. 16:42
 5/5 A kérdező kommentje:
Vagyis mindig tovább hízik?:-O
2016. dec. 21. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!