Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönne egy ilyen 18 éves srác?
Figyelt kérdés
180 körüli magas, de elég vékony (55kg körüli) alkatú, rövid barna hajú, barna szemű, picit görnyedtebb testtartású. Ehm, belsőleg nem vagyok az a tipikus fiú, eléggé érzelgős vagyok. Kb minden zenét hallatok, rock zenén át Taylor Swiftet is. Eléggé zárkózott vagyok, alig vannak barátaim. Ez szerintem a környezetem hibája, mivel nem igazán találom meg a közös nevezőt az emberekkel, azt mondják elvont vagyok, meg fura. Ehm, ezenfelől sokat tanulok, olvasgatok (Orwell a kedvenc íróm), sokat játszok.2017. nov. 6. 21:29
1/7 CFB válasza:
Persze. 😊
Én tökéletesen meg lennék elégedve veled. De talán elkezdhetnél edzeni, hacsak egy kicsit is. Elég kínos lesz a jövendőbeli barátnődnek, ha nehezebb lesz nálad 😅
2/7 anonim válasza:
A leírásod alapján szimpatikus vagy, szóval igen, bejönne. :)
3/7 anonim válasza:
Lehet hogy.... Miert csak lányok irhatnak? Mivan ha meleg vagyok es pasit keresek? Leneznel engem ezek szerint.... Vagy ha nem akkor miert van kiemelve kulon hogy Lanyok... ._.
F
4/7 anonim válasza:
Azért, mert elkeseredett, magányos és naiv lányoktól vár privátot, nem tőled, mivel nem meleg.
Ennyiből nem tudom eldönteni egyébként.
5/7 anonim válasza:
Annyira bírom az ilyen kérdéseket. Ennyiből nem lehet megmondani.
6/7 anonim válasza:
Pontosan leírtad a páromat kívül, belül, csak az olvasás nem stimmel. :D
7/7 anonim válasza:
Ne haragudj, de nekem túl vékony lennél (na nem azért, én is 55kg vagyok), jobb szeretem a testesebb srácokat. De egyébként ennyiből nem lehet megmondani, a megadott paramétereiddel is lehetsz helyes, illetve csúnya is. 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!