Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt közületek, akit tinikorában bántottak az iskolában a külseje miatt?
Figyelt kérdés
Ha igen, miért és hogy?2018. jan. 20. 19:42
1/7 anonim válasza:
Kövérebb voltam, mint az átlag. Ennyi elég ahhoz, hogy minden szart megkapj.
2/7 anonim válasza:
ja, pl engem. hogy is mondjam, csúnya voltam/vagyok, amiért szintén járt minden, mikor épp kitől. 19f
4/7 anonim válasza:
Általános iskola alsó osztály: én voltam a csúnya lány, akihez a fiúk még hozzáérni sem akartak. Barátaim nemigen voltak.
Felsőben ehhez hozzájött az emo stílus. Én sem nyitottam feléjük, úgyhogy maradtam egyedül. Aztán már elhagytam ezt a stílust.
Most középsuliban minden jobb, a stílusom még mindig extrém, de már más milyen. Jóban vagyok az osztálytársaimmal, van egy nagyon jó barátnőm. A suliban vannak, akik beszólnak meg az utcán is, de ezekkel nem törődök. 17/L
5/7 anonim válasza:
engem azért csúfoltak mert túl vékony voltam/vagyok(29kilo)ropinak meg mikádónak neveztek csak egy barátom volt (65kilo)szoval ellenték vagyunk a többiekkkel meg nem kelll foglalkozni majdelmúlik f/12
6/7 anonim válasza:
En 28 vagyok es meg mindig bantanak.
7/7 anonim válasza:
engem is sokat bántottak én voltam a lúzer és nem csak a suliban de ahol élek ott is.Aztán el kezdtem zenéléssel foglalkozni.Eleivel ki röhögtek aztán el kezdtem járni hang képzésre majd tehetség kutatókon vettem részt ahol nyertem falunapokra, rendezvényekre fellépési lehetőségeket így egyre többen megismerték a zenémet és mára akik bántottak most nagyokat köszönnek nekem az utcán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!