Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Van...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Van közületek olyan, aki ezt megfejti?

Figyelt kérdés
Van egy fiú,neten ismertem meg.Én írtam neki,és beszéltünk pár szót.Majd pár nappal később megint próbáltam vele beszélgetni,mert nagyon szimpatikusnak tűnt,valami megmagyarázhatatlan dolog volt...Arra nem reagált semmit.(Pedig látta).Majd írogattam neki még pár napon keresztül hülyeségeket.Mivel mindent elolvasott,de nem írt vissza,így megharagudtam rá.Ezért tiltottam.Erre csinált másik profilt,amin jól elbeszélgettünk.Majd megint kezdte a nem írást.Na szóval.Ezt a történetet képzeljétek el úgy,hogy legalább 15x lejátszódott (tényleg így volt),és mikor kezdtem feladni,mindig írt másik profilból.(Hiába tiltottam).Én meg valamiért szerelmes lettem belé,ezt meg is mondtam neki.Alig hitte el,vagy nem tudom,de azért elhitte valahogy...Ma megint írtam neki,beszélgettünk,semmi gond nem volt,erre mondta,hogy tilt engem egy kis időre...nekem már elegem van ebből,kb 4 hónapja ,,ismerem'' állandóan ezt csinálja.Pedig azt mondta,hogy kedvel,meg hogy különleges vagyok.Mikor nem írtam neki,akkor 1 hét után másik profilból írogatott és szíveket is küldött...Ma meg...Mint írtam,már nem tudom hányadszorra tiltott.,,Csak úgy''.Miért csinálja ezt? Valami ötletetek nincs? Vagy töröljem a profilom? Miért idegel ki??? (Lány vagyok,ő fiú).
2017. jún. 9. 14:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Hát nem veszed észre ? Csak szórakozik,semmi több...
2017. jún. 9. 15:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó,én is erre gondoltam.Köszi a választ. :)
2017. jún. 9. 15:12
 3/5 anonim válasza:
szerintem ő maga se nagyon tudja mit akar néha ezt néha azt szóval szerintem ne törődj vele mert semmi értelme csak hülyét csinál belőled és a szándékai egyáltalán nem komolyak :/
2017. jún. 9. 15:37
 4/5 anonim ***** válasza:
3-as: Szerintem igenis tudja, hogy mit csináld. Szerintem is csak szórakozik veled. Ha legközelebb ír, ne írj neki vissza.
2017. jún. 9. 15:43
 5/5 A kérdező kommentje:
4-es,ha ez ilyen könnyen menne,nem volnék ilyen helyzetben.Mindig más névről ír,sose tudom,hogy ő az vagy sem.És mivel mindenkinek visszaírok,ezért neki is,de mostantól bunkó leszek mindenkivel,hátha ő írt...Teljesen megváltoztat. :(
2017. jún. 9. 15:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!