Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 20 év körüli nők és férfiak,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 év körüli nők és férfiak, valaki közületek próbálkozott már valamilyen társkereső oldalon párt találni?

Figyelt kérdés
Leírnátok tapasztalaitokat ezzel kapcsolatban? Kort és nemet is kérnék,illetve szeretném tudni az oldal nevét ahol próbálkoztatok.A válaszokat előre is köszönöm.

2017. febr. 9. 16:49
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Társkeresőt nem próbáltam, de internet igaz hogy jobban megtud nyílni az ember de senki nem talizik :'(
2017. febr. 9. 17:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Én még nem próbáltam de nem is tervezem.

20/l

2017. febr. 9. 17:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Rengetegszer próbálkoztam már neten keresztül,az összes kudarcba fulladt. Úgyhogy reménykedni tudok,hogy valahogy csak nekem is összejön végre a dolog. 18/L
2017. febr. 9. 18:38
 4/7 anonim ***** válasza:
#3, mi volt a probléma?
2017. febr. 9. 19:32
 5/7 anonim ***** válasza:

x évvel ezelőtt voltam társkeresőn, pár barátra tettem szert 1x volt kapcsolatom onnan azóta sem.

Chat.hu

love.hu

twoo

tinder

badoo

tallálka.hu

stb.

27/N

2017. febr. 10. 14:03
 6/7 anonim ***** válasza:

Én az Express társkeresőjén próbáltam szerencsét. Akkoriban még csak újság volt.

Férfiként feladott hirdetésre soha nem érkezett válasz.

Kíváncsiságból egyszer nőként adtunk fel egy hirdetést, erre kb. 100 levél érkezett.

Szerintem hasonló lehet a helyzet az interneten is.

47/F

2017. febr. 10. 22:24
 7/7 anonim válasza:

Nem. Még korainak tartom, hogy úgymond az “utolsó lehetőséghez” nyúljak.

21/L

2019. okt. 8. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!