Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Közületek is vannak így?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Közületek is vannak így?

Figyelt kérdés

Mostanság annyira nem találom magamat,illetve a helyemet se a társadalomban,de ez mindig is így volt... Nemhogy igaz barátot,de normális kapcsolatot sem nagyon találok. Egyszerűen úgy érzem,nem vagyok képes rá. Viszont mikor valakivel neten ismerkedek,beszélgetek,vagy romantikázok,akkor azt érzem,hogy "hm,ez nagyon tetszik." Viszont mikor a a találkozásra kerül a sor,az szörnyű... Valahogy az nem szokott jó lenni. Talán túl antiszoc vagyok még ehhez,de azt vettem észre,hogy neten szeretek kapcsolatot tartani,real-ban nem! Vannak még így mások is?

17/L

2016. márc. 30. 16:20
 1/4 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok,pont így! 18/F
2016. márc. 30. 16:26
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is volt ilyen korszakom. De a titok, hogy pozitív dolgokra koncentrálj és nem fog egy idő után az érdekelni, hogy nincs pasid mert boldog leszel legbelül és nem kell senki h a boldogság helyét a szívedben valami pótolja.

Arra, hogy élőben nem szereted így a dolgokat... Hmm, én azt tudom tanácsolni, hogy mikor megismersz valakit, ne az írásos beszélgetéseken legyen a hangsúly, hanem egyből találkozz. Szoktasd rá magad, hogy találkozol másokkal és lépj ki a komfortzónádból. Nehéz lesz először, de ahogy egyre többet találkozgatsz könnyebb lesz, feloldod magadban a feszültséget. Persze aki béna társoság, akkor ne magadat hibáztasd...

2016. márc. 30. 16:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Hali, ez csak egy korszak, nyugi.

Én is ilyen voltam egy ideig, annyira bezsongtam ha valaki lány rámírt, és élőbe nem i szerettem vele beszélni.

Mondjuk nekem voltak baráaim, de nagyon elhanyagoltak mert nem jotott rám idejük ( a barátnőik megtiltottak xddd siralmas)

Szerintem ezzel nincsen probléma, csak ha kezdesz depressziós lenni.

2016. márc. 30. 16:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Nálam is így van,túlságosan félek a kudarctól
2016. márc. 30. 17:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!