Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Lassan 20 éves vagyok, még nem volt barátbőm mert egyszerűen nem hiányzott.

Az a helyzet hogy nem igazán szoktam elmenni sehova, otthon ülős típus vagyok, csendes.

Rám szokott jönni az az érzés mikor nagyon magányos vagyok, és mindennél jobban akarok egy barátnőt ajivel együt tudnék lenni.

Viszont aztán például másnap egyszerűen egyáltalán nem vonz ez a kívánság, és nem tudnék magam mellé elképzelni egy barátnőt akivel boldogak lennénk.

Vajon miért van ez?

Van mikor elképzelem tényleg hogy nagyon jó minden van mikor egyáltalán nem, sajnos ingadoznak ezek az érzések.

Meg az is ugye hogy mit tudnánk csinálni, velem nem igazán történik semmi, milyen közös programunk lenne egyáltalán, miről tudnánk beszélgetni, hiszen nem vagyok egy nagy beszédes.

És bocsi, lehet hogy ez volt a 10000000. kérdés, de gondoltam kiírom hátha valaki tudja választ esetleg vagy valami tanácsot ad vagy c

bármilyen észrevétele van.

Köszönöm előre is a válaszokat !!! :)

2018. jan. 12. 11:44
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
48%
El kell kezdeni ki jarni, emberekkel ismerkedni, csajozos fiukkal baratkozni, jobban meghozzak a batorsagodat, kedvedet ;)
2018. jan. 17. 19:15
 22/24 A kérdező kommentje:

Minden szavad hibátlan tényleg így kellene, csak nem tudom hogy kikkel és hogyan barátkozzak össze hogy aztán egy barátnőt találjak.

Mindig az jön ki hogy X=bonyolult. XD

(Nekem legalábbis )

2018. jan. 17. 19:58
 23/24 anonim ***** válasza:
48%

Az a gond hogy a csajozos pasik jol neznek ki. Lehet hogy befogadnak a csapatba ha jofej vagy. De nagyon kifogsz logni a sorbol. Nekem is ez volt a gondom. Meno jokepu sracokkal logtam meg anno. Es amikor elkezdett mindenki csajozni, en folyton pofara estem. Nem is kicsit.

Aztan mar nagyon rosszul ereztem magam veluk. Ugy ereztem mar nem tartozom kozejuk, es igy is volt. Ezert meg kellett szakitanom a kapcsolatokat. Gyakorlatilag a csajok miatt elvesztettem oket, tehat joggal van bennem egy eros nogyulolet is.

2018. jan. 17. 23:44
 24/24 A kérdező kommentje:
Uh, sajnálom hogy így alakult
2018. jan. 18. 07:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!