Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Lassan 20 éves vagyok, még nem volt barátbőm mert egyszerűen nem hiányzott.

Az a helyzet hogy nem igazán szoktam elmenni sehova, otthon ülős típus vagyok, csendes.

Rám szokott jönni az az érzés mikor nagyon magányos vagyok, és mindennél jobban akarok egy barátnőt ajivel együt tudnék lenni.

Viszont aztán például másnap egyszerűen egyáltalán nem vonz ez a kívánság, és nem tudnék magam mellé elképzelni egy barátnőt akivel boldogak lennénk.

Vajon miért van ez?

Van mikor elképzelem tényleg hogy nagyon jó minden van mikor egyáltalán nem, sajnos ingadoznak ezek az érzések.

Meg az is ugye hogy mit tudnánk csinálni, velem nem igazán történik semmi, milyen közös programunk lenne egyáltalán, miről tudnánk beszélgetni, hiszen nem vagyok egy nagy beszédes.

És bocsi, lehet hogy ez volt a 10000000. kérdés, de gondoltam kiírom hátha valaki tudja választ esetleg vagy valami tanácsot ad vagy c

bármilyen észrevétele van.

Köszönöm előre is a válaszokat !!! :)

2018. jan. 12. 11:44
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Figyelj nem azt mondom hogy ne probalkozzal. De sok jora ne szamits. Add le annyira az igenyeidet amennyire csak tudod. Es ha osszejott valaki akkor azt el ne enged, mert nagy valoszinuseggel nem lesz masik.

Tapasztalatbol mondom. En mar 28 vagyok. En pl rengeteget probalkoztam es viszonylag idoben elkezdtem. Sok fajta nonel sokfelekeppen. Kiprobaltam minden modszert, de a kulsom miatt mindig visszautasitottak. Meg csak egyszeru beszelgetesnel is. Tehat nem konnyu a mi helyzetunk.

2018. jan. 13. 00:30
 12/24 A kérdező kommentje:

:(

Miért neked mi a bajod a külsődel ?

Egyébként én meg kérdeztem már 2 lányt (barátot) rafinaltan hogy szerinted hogy nézzek ki , azt mondták hogy semmi baj nincs a kulsoddel , átlagos

2018. jan. 13. 11:00
 13/24 anonim ***** válasza:
Azt hallottad vagy mondták neked, hogy helyes vagy. Lehet, hogy csak jó indulatból mondták. Egyébként ma már nem elég, hogy helyes vagy. Nagyon jónak kell lenned. Óriási a verseny és az átlagos srácoknak is alig van valami esélye. Az alattiaknak meg hát...
2018. jan. 13. 23:11
 14/24 anonim ***** válasza:
Ez az ingadozás leginkább attól függ, hogy mikor verted ki utoljára. Illetve belejátszik a telihold is, de az esetedben nem mérvadó.
2018. jan. 15. 15:54
 15/24 A kérdező kommentje:
Tessék?
2018. jan. 15. 17:10
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Mit nem értesz ezen? A tesztosuteronszinted annak függvényében (is) változik, hogy mikor ürítetted utoljára a zacsit. Mint ahogy a jóllakott ember sem éhes, a szexszel jóllakott ember sem vágyik partnerre.

A telihold meg úgy jön a képbe, hogy teliholdkor meglódulnak a hormonok. A férfiak ilyenkor fickósabbak, a csajok jobban hajlanak a romantikára.

Régen, amikor divatba jött az internet én is kipróbáltam a netes ismerkedést. (Nem volt rá szükségem, csak a kíváncsiság miatt.) Na, ott mindig kivártam a telihold közeledtét, és akkor írtam rá az előzőleg kiszemelt csajra. Az esetek többségében bejött a dolog.

2018. jan. 16. 14:25
 17/24 anonim ***** válasza:
*tesztoszteronszinted
2018. jan. 16. 14:26
 18/24 A kérdező kommentje:

Értem köszi :)

De nem attól függ hidd el nekem , utána is magányos vagyok.

Nehéz az élet, legalábbis nekem

#önsajnalattudomjol

2018. jan. 16. 14:45
 19/24 anonim ***** válasza:
Csajozz be, probald ki milyen es meglatod, lehet hosszabb ideju lesz, lehet nem, amig nem probalod ki, nem tudhatod.Legyel tobbet noi tarsasagban
2018. jan. 17. 18:21
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!!!!! :)

Ez egy jó tipp , csak kellene keresni egy olyan közösséget.

2018. jan. 17. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!