Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mi lehet a bajom?
Lassan 20 éves vagyok, még nem volt barátbőm mert egyszerűen nem hiányzott.
Az a helyzet hogy nem igazán szoktam elmenni sehova, otthon ülős típus vagyok, csendes.
Rám szokott jönni az az érzés mikor nagyon magányos vagyok, és mindennél jobban akarok egy barátnőt ajivel együt tudnék lenni.
Viszont aztán például másnap egyszerűen egyáltalán nem vonz ez a kívánság, és nem tudnék magam mellé elképzelni egy barátnőt akivel boldogak lennénk.
Vajon miért van ez?
Van mikor elképzelem tényleg hogy nagyon jó minden van mikor egyáltalán nem, sajnos ingadoznak ezek az érzések.
Meg az is ugye hogy mit tudnánk csinálni, velem nem igazán történik semmi, milyen közös programunk lenne egyáltalán, miről tudnánk beszélgetni, hiszen nem vagyok egy nagy beszédes.
És bocsi, lehet hogy ez volt a 10000000. kérdés, de gondoltam kiírom hátha valaki tudja választ esetleg vagy valami tanácsot ad vagy c
bármilyen észrevétele van.
Köszönöm előre is a válaszokat !!! :)
Hogy viszonyulnak hozzád a csajok?
Volt már, hogy odamentek hozzád? Akár egy is?
Küldtek neked jeleket?
szerintem nem aszexuális vagy, hanem aszociális
emeld meg a segged, keress hobbit, menj járni a természetbe, találkozz emberekkel és ezek után majd jön a csajozás magától
5.ösnek van igaza ki kellene menni a fenébe, csak nem tudom milyen hobbit találjak magamnak.
Csalódás nem volt még.
Egyébként ki néztem magamnak egy lányt a buszon, aranyosnak tűnik, de nem is úgy mond kinéztem hanem amikor meglátom izomból elkezd verni a szívem, amúgy borzasztó majdnem rosszul leszek XD
Viszont a buszon nem merek oda menni mert mindig túlzsúfolt, illetve nem tudom hogy mit reagálna elég szép lány, én nem vagyok az a menő, jól kinéző csávó aki talán hozzá illene.
Nehéz az élet, az biztos :)
"Nem volt semmi ilyesmi"
Az már nagyobb gond sajnos. Most vagy a csúcson. 16 és 20 éves között a legkönnyebb csajozni. Utána már gyakorlatilag lehetetlen. Ha ezalatt az idő alatt, nem keltetted fel egy lány figyelmét se, akkor bizony be kell rendezkedned a magányra. Valószínűleg maga a genetikád nem vonzó.
Sajnos ma már nagyon nehéz csajhoz jutni, rövid és hosszútávon egyaránt. Igazi presztízs dolog lett belőle, mikor természetesnek kéne lennie. De ez már egy másik téma.
Ez a jön majd magától a csaj, meg hasonló hülyeségeket felejtsd el. A csajozásra tudatosan rá kell készülni, megszervezni, ügyeskedni, kémkedni, stb.
Ma már nem olyan egyszerű. Itthon meg aztán főleg.
Gondolod hogy magány lesz ebből ? :(
Sajnálattal hallom, az elég borzasztó lenne, nem akarok magányosan élni lehet hogy most már bele kéne húznom vagy nem tudom.
Nem lehetett semmi ilyesmi, hiszen otthon vagyok mindig, de úgy kimozdulnék már végre meg minden csak nincs kikkel , meg igazán hova.
De lehet hogy igazad van és csak szürke hétköznapok lesznek, várnak rám ,:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!