Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek erre létezik normális válasz?
Többször találkoztam olyannal, hogy egy srác kérte hogy meséljek magamról. Én ennél a kérésnél mindíg megtorpanok. Sose tudom hogy mi lenne az ami érdekelné is a srácot, a hobbim, természetem vagy valami más? Nem értem hogy mért nem lehet kérdéseket feltenni. Mikor ezt mondják nekem rendesen kellemetlen nem szeretem s nem is tudok csak úgy mesélni magamról. Ezzel más is van így? Fiúk, ilyenkor milyen választ várnátok el?
16/L
Ez olyan átpasszolós dolog, amikor valaki ahhoz is buta hogy kérdéseket tegyen fel. De ha már így van, akkor mondj magadról általánosságokat.
pl milyen zenét szeretsz, mi a kedvenc színed vagy mit csinálsz szívesen szabadidődben. Vagy mik a terveid, mi szeretnél lenni, vagy éppen mennyire idegesít az, ha azt kérik mesélj magadról. :)
Szerintem teljesen korrekt, ha közlöd, hogy nem tudod, mi érdekli s kérdezzen.
Sokunknak eszébe jutna valami érdekes, előnyös s kihasználná eme szabadságot, de teljesen érthető, hogy nem mindenki ilyen. Az ilyen extrém általános kérdésekkel nem mindenki tud mit kezdeni.
Engem az érdekel ilyenkor, hogy mi a véleménye a 2016 és 2017 közti mémháborús különbségekről és a dank mémek minőségének hanyatlásáról, valamint hogy mit gondol előreláthatólag a 2018-as évről a mémeket illetően? De lusta vagyok ilyen hosszú kérdést feltenni, szóval csak várok, hogy egyszer a tökéletes választ kapjam egy lánytól és instant elvehessem.
True story
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!