Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek erre létezik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erre létezik normális válasz?

Figyelt kérdés

Többször találkoztam olyannal, hogy egy srác kérte hogy meséljek magamról. Én ennél a kérésnél mindíg megtorpanok. Sose tudom hogy mi lenne az ami érdekelné is a srácot, a hobbim, természetem vagy valami más? Nem értem hogy mért nem lehet kérdéseket feltenni. Mikor ezt mondják nekem rendesen kellemetlen nem szeretem s nem is tudok csak úgy mesélni magamról. Ezzel más is van így? Fiúk, ilyenkor milyen választ várnátok el?

16/L

2018. jan. 11. 18:21
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez olyan átpasszolós dolog, amikor valaki ahhoz is buta hogy kérdéseket tegyen fel. De ha már így van, akkor mondj magadról általánosságokat.

pl milyen zenét szeretsz, mi a kedvenc színed vagy mit csinálsz szívesen szabadidődben. Vagy mik a terveid, mi szeretnél lenni, vagy éppen mennyire idegesít az, ha azt kérik mesélj magadról. :)

2018. jan. 11. 18:25
 2/5 anonim válasza:
Igazából ilyenkor mond el azt ami szerinted lényeges. Gondold át(szó szerint) ha te kérdeznéd ezt te mit várnál rá mi lenne az amit jó lenne ha elmond mágarol
2018. jan. 11. 18:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen korrekt, ha közlöd, hogy nem tudod, mi érdekli s kérdezzen.

Sokunknak eszébe jutna valami érdekes, előnyös s kihasználná eme szabadságot, de teljesen érthető, hogy nem mindenki ilyen. Az ilyen extrém általános kérdésekkel nem mindenki tud mit kezdeni.

2018. jan. 11. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor visszakérdezek, hogy ,,Mire vagy kíváncsi?" A legidegesítőbb, amikor erre azt mondja a srác, hogy ,,mindenre". Nah, attól tényleg a falra tudok mászni. Ez egy hazugság, mert fel tudnék sorolni egyből több, mint 10 olyan dolgot magammal, vagy bárkivel kapcsolatban, ami senkit sem érdekel. Jó, persze nem szó szerint kell ezt értelmezni, de ha már ilyet mond, és én visszakérdezek, akkor legalább vegye a fáradtságot arra, hogy konkretizál. Meg sokkal jobban szeretem, amikor csak beszélgetünk, és szépen lassan egyre több dolgot tudunk meg egymásról, mint amikor rögtön letámad egy ilyen kérdéssel. De ne legyünk hálátlanok, nem minden fiú olyan, aki tele van frappáns kérdésekkel, meg az már eleve egy jó pont, hogy érdekli milyen vagyok, és nem magáról beszél állandóan. Már ha tényleg érdekli, és nem csak azért kérdezi, mert más nem jutott eszébe.
2018. jan. 11. 18:50
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Engem az érdekel ilyenkor, hogy mi a véleménye a 2016 és 2017 közti mémháborús különbségekről és a dank mémek minőségének hanyatlásáról, valamint hogy mit gondol előreláthatólag a 2018-as évről a mémeket illetően? De lusta vagyok ilyen hosszú kérdést feltenni, szóval csak várok, hogy egyszer a tökéletes választ kapjam egy lánytól és instant elvehessem.

True story

2018. jan. 11. 20:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!