Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tetszhet egy helyes fiunak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszhet egy helyes fiunak egy atlagos/ronda lány?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetséges, hogy egy fiu aki minden szep es vekony lanyt magkaphat ill. megkapott, elkezd érdeklődni egy olyan lany iránt aki nem tul szep? A lanynak, bar jo alakja lenne, van rajta felesleg eleg vastagak pl. a combjai, nem az a tipikus szerencsetlen, de azert , latszik rajta, hogy nincs sok önbizalma. Bar en lany vagyok, es nem bántásból mondom, de nem hinnem, hogy sokan vonzodnanak hozza.. Szerintetek lehet, hogy a fiunak megis bejon? (((Nem en vagyok egyik fél sem))) ja es 18 evesek

2018. jan. 8. 17:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Neveztek már helyes pasinak, bár én nem tartom magam annak.

A kérdésre válaszolva, szerintem siman előfordulhat. Nem egy lány iránt éreztem vonzalmat, akik a legtöbb ismerősöm szerint nem szép.

2018. jan. 12. 06:32
 12/15 anonim ***** válasza:
Ha küldesz a lányról egy képet szívesen leírom a véleményem róla.
2018. jan. 12. 12:53
 13/15 anonim ***** válasza:
Ugyanezt a kérdést feltenném, csak egy kicsit máshogy... Tetszett egy Átlagos lánynak egy kevésbé jó kinézetű, Átlagosnak mondható fiú, akit MI DEN LÁNY ELUTASÍT A SZÉPSÉGHIBÁJA MIATT?. . 21/F
2018. jan. 12. 17:04
 14/15 anonim ***** válasza:
Tetszhet*
2018. jan. 12. 17:04
 15/15 anonim válasza:
Persze szerintem biztos, igen is tetszhet akár egy bombázónak is tetszhet egy dagadt csúnya fiú.Ha a lányt megfogja azzal, hogy belűlről jó ember! Ez az én véleményem, én fiú vagyok. És pl nem jönnék össze olyan lánnyal aki nem tetszik, hiába szép belűlről,de biztos a fiúknál is van olyan aki össze jönne olyan lánnyal aki nem szép, de belűlről viszont rendes! De én nem ez a típus vagyok!
2018. jan. 23. 15:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!