Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet hogy csunya vagyok és...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet hogy csunya vagyok és ezért nem találok magam mellé egy helyes lányt?

Figyelt kérdés

Ha egy lány folyamatosan néz, előfordulhat hogy bejövők neki vagy tetszem?

Képet küldhetek pv-ben ha ez segít. Kort és nemet is írjatok.

2017. aug. 30. 13:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
95%
A fiúk nem hiszik el nekem, hogy igenis meglátszik rajtad, hogy mit gondolsz magadról. Ha nem szereted magad, akkor nehezebben fogsz találni valakit. Magamból kiinddulva, egy határozott, magával békében lévő srácnak +2 pont a külsejére, aki meg csak utálni tudja magát annak -100
2017. aug. 30. 13:57
 2/15 anonim ***** válasza:
Előfordulhat, hogy tetszel neki. Ha ő is tetszik neked, menj oda, és beszélgessetek!
2017. aug. 30. 13:57
 3/15 anonim ***** válasza:
91%

Ha néz téged akkor valószínűleg örülne neki ha odamennél.

Küldhetsz képet :)

2017. aug. 30. 14:07
 4/15 anonim ***** válasza:
92%

Én oda-oda tekintgetek, ha tetszik valaki. Én örülnék, ha lenne olyan tökös a fiú és odajönne.:)

Küldhetsz képet!

15/l

2017. aug. 30. 14:46
 5/15 anonim ***** válasza:
küldhetsz képet, de mindenkinek más az ízlése, ne legyen mérvadó, hogy itt ki mit mond, a való életben úgyis másképp működik minden. attól, hogy tetszel valakinek, nem biztos, hogy oda mer hozzád menni, sőt, ez első sorban a "fiú dolga"...viszont tényleg ne mondogasd, hogy te csúnya vagy, meg legyen önbizalmad, különben nem fogsz kelleni a lányoknak. a lányoknak fontosabb az önbizalom a külsőnél
2017. aug. 30. 14:51
 6/15 A kérdező kommentje:
20 éves vagyok és még soha nem volt párkapcsolatom. Fiú vagyok és küldtem mindenkinek képet. Aki válaszolt annak köszönöm. Ment a zöld kéz mindenkinek.
2017. aug. 30. 15:02
 7/15 anonim ***** válasza:

Velem is ez volt aztán jött a szerelmem :), a szépség relatív , lehet hogy neked gyönyörű làny pont beléd lesz szerelmes:) ha valakibe szerelmes leszel nem fog érdekelni egy hibája se és úgy fog neked tetszeni ahogy van.

És lehetséges hogy ha sokat és sokáig néz bejössz neki.

Küldheted a képet , segítek ha tudok :))

2017. aug. 30. 15:08
 8/15 anonim válasza:
Küldhetsz képet
2017. aug. 30. 15:19
 9/15 anonim válasza:
Ne légy gyerekes menj oda kérdezd meg hogy el jön e randizni és mielött válaszolna csókold meg ha akor is nemet mond akkor hagyd hogy elmenyen és álisd meg a nevén szólitva megál fuss oda és mond meg neki kérlek gondold át a dolgot és csokóld meg :) ha nem müködik akkor köszönd meg a lehetöséget és utánna ö dönthet :D
2017. aug. 30. 17:17
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz. :)
2017. aug. 30. 21:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!