Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak ilyen fiúk? Van esély...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak ilyen fiúk? Van esély rá, hogy találok ilyet?

Figyelt kérdés

Szóval én egy 15 éves budapesti lány vagyok, tudom, hogy még fiatal vagyok csak várjak, majd lesz valakim, de nagyon vágyom arra, hogy legyen egy barátom, aki kedves megértő gyengéd és aranyos.

Olyasvalakit keresek aki egyben a legjobb barátom és szerelmem, akivel lehet hülyéskedni, de komolyan beszélgetni is. Talán nem olyan úha de nagyok az elvárásaim, nekem az a tipikus helyes, átlagos, rendes és aranyos srác az ideálom, aki kicsit visszahúzódóbb, csendesebb elmélkedősebb, nem egy alfáskodó beképzelt valaki akit csak a gyúrás meg a bulizás érdekel, és akinek csak a testem kell nem pedig én magam a lelkemmel együtt.

A kortársaimból akiket ismerek, eléggé ilyenek, csak arról beszélnek, hogy melyik csajnak vagy jó segge meg nagy melle, hova mentek alapozni és mi történt a konditeremben.

Sokan mondják, hogy érettebb vagyok a koromnál, ezért is részesítem előnyben azt aki érzékeny, jószívű, aranyos. Aki fogja a kezem, akivel csókolózunk az esőben, mindent megbeszélünk stb...

Nem tudom, lehet, hogy túl sok romantikus könyvet olvastam, és ilyen nem létezik, túl magasra teszem a mércét, de eddig minden fiú akinek tetszettem, valahogy túl... ''Menőzős'' volt, csak azért kellettem nekik, hogy legyen már barátnőjük, hogy dicsekedhessenek a haverjaiknak.

Nincsenek okos, szerény, csendes és aranyos fiúk, vagy csak nem vagyok elég jó ennek a típusnak?

Kinézetre nem vagyok semmi különös, feltűnő szépség/rondaság, de csinosnak mondanám magam, adok magamra. És másoktól is csak ennyit várok el, hogy legyen ápolt, adjon magára és ne legyen az az ''anyukám ezt adta rám'' stílusban öltözködő. Tehát átlagosan normális legyen. Az egyetlen kicsit kínosabb dolog az, hogy nem jönnek be a duci fiúk, tudom, hogy ez már durván általánosítás, meg nem kéne ilyet megszabni stb... Szerintetek ez már túl nagy elvárás így egybe, vagy lehet, hogy találok valakit?

Sok helyen olvastam, hogy nem jó túl válogatósnak lenni, túl magasra tenni a mércét, ez szerintetek már az a kategória? Hol lehet ilyen 'aranyos, helyes' típusú fiúkkal ismerkedni? Van esélyem vagy ez nem az az életkor amikor ilyet találhatok?

Ez az egész most teljesen olyan lett mintha apróhirdetést adnék fel, ugye? Ilyen meg ilyen legyen ezt meg ezt tudom nyújtani... Uhh. Igen, nagyon olyan.

Azért kszönöm, ha végigolvastátok és válaszoltok!

2017. júl. 29. 20:29
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Huh. De hosszu volt😃😃

É 17 f vagyok. Szivesen beszélgetek

2017. júl. 29. 20:31
 2/22 anonim ***** válasza:

Valahogy én is ilyennek képzeltem el egy kapcsolatot

#1-es vagyok

2017. júl. 29. 20:32
 3/22 A kérdező kommentje:
Bocsánat az esetleges hibákért, telefonról vagyok.
2017. júl. 29. 20:33
 4/22 anonim ***** válasza:
91%

"Olyasvalakit keresek aki egyben a legjobb barátom és szerelmem, akivel lehet hülyéskedni, de komolyan beszélgetni is. "

Mint ha én írtam volna, hogy milyen lányra vágyok. :)

2017. júl. 29. 20:33
 5/22 anonim ***** válasza:
87%
Biztos találsz majd egy ilyen fiút. Van még időd erre
2017. júl. 29. 20:34
 6/22 anonim ***** válasza:

Aha... hát ilyenre vágyok lányban :D

16F

2017. júl. 29. 20:36
 7/22 anonim ***** válasza:
0%

Majd 15 év múlva babám!

Majd 15 év múlva!

2017. júl. 29. 20:38
 8/22 anonim ***** válasza:
89%

Keress, de amit felsoroltál srác típus az általában nem próbálkozik a lányoknál szerintem... LEgalábbis én így vettem észre , mert ő meg úgy van vele, hogy egy lánynak csak a nagy menő, a normalitást kizáró gáz cuccokban (menőnek hitt) megjelenő felvágos egyedek tetszenek.

Kesergélj a könyvtárban, érdekesebb programokon vagy akár az utcán hátha szerencséd van, a gyakorit nagyon nem ajánlom neked, de felőlem itt is tehetsz egy próbát csak aztán nehogy megbánd.. Amúgy meg Pest elég hatalmas, kétlem hogy ne találnál valakit, tudom mivel itt élek, elég csak kimenned valami forgalmasabb helyre, leülsz egyedül és vársz... Mivel lány vagy előbb utóbb oda megy valaki és hátha pont olyan aranyos keves srác lesz az, aki még kezdeményezni is mer.

18F

2017. júl. 29. 20:39
 9/22 anonim ***** válasza:

Én olyan vagyok amilyenről beszélsz, ilyen fajta kapcsolatot keresek én is, vagyis kerestem, de az a tapasztalatom hogy a legtöbb lánynak nem ez kell, sok elutasítást is kaptam emiatt, csak egyszer sikerült olyan kapcsolat, amilyenről írtál.

Írj ha gondolod, hátha... ;)

17F

2017. júl. 29. 20:51
 10/22 anonim ***** válasza:
38%
Ehhez ennyit mondhatok hogy szinte mindenki ilyenkor görcsöl. Miért nem akarsz 4_5 év múlva pasit? Mondhatom hogy az összes 15 éves fiú és lány fejlődésbe van. Kamaszközép. De nem erre mindenki ilyen kis gyerekként akar szerelmet. Fura . Régen nem ez volt. Ha volt példa amikor 15 évesek házasodtak max középkor és az a királyok királynők idejébe volt mert a birodalom irányitásához. A parasztok közül néhány lány igencsak buktak de kb felnőttek hogy pasi kell de még nehezen engedték meg a paraszt szülők. Érdekes hogy most meg kicsiként kell ezt a szerelmesdit csinálni. Azt mondom húzzon minden 15 éves vissza az iskola padba és tanulják meg a felnött korhoz való szükséges életet. Ennyi. Én joggal mondom ezt mert én már túl vagyok 18_on. Ennyi.
2017. júl. 29. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!