Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Melyik szórakozóhelyen vagy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik szórakozóhelyen vagy bulin nagyobb rá az esély, hogy találok egy ilyen embert? (Bővebben lent. )

Figyelt kérdés
Egy hozzám hasonló nőies stílusú, leszbikus és kicsit idősebb nőt keresnék. Azt hallottam az Ösztrosokk bulikon inkább fiús lànyok vannak.. Tudnátok valami helyet ahol nemcsak fiús lányok vannak?
2017. júl. 6. 00:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
ez engem is érdekelne, mert bármikor elmegyek bulizni, csak fiúk nyomulnak :D
2017. júl. 6. 00:38
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát például pont most pénteken lesze Womens pride a gödörben, szombaton pedig az év legnagyobb bulija, a pride záró a dürerben. Mind kettőn lesznek szép számmal csini csajok. :)
2017. júl. 6. 07:39
 3/7 anonim ***** válasza:
91%
Ha egy normális, komoly,érett nőt keresel, akkor miért bulin akarsz ismerkedni?? Ismerkedj a környezetedben, nézz körül a munkahelyeden, ismerősök ismerősei között vagy járj kulturális rendezvényekre, ne szórakozóhelyekre menj, ahol csak ócska plázapics***ákba botlassz..
2017. júl. 6. 15:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Az utolsònak igaza van...:)
2017. júl. 6. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Marhára igaza van a 3.-nak, kár, hogy semelyik nőies nő homlokásra nincs ráírva, hogy a "helló, a nőket szeretem". Elméeltben ez mind szép meg tök jó, de mit csinál az, akinek nincs ilyen baráti köre? Vagy írjuk végig az ismerősökt, hogy szia, van nőies leszbikus szingli ismerősöd? Emberek, a popóból a fejet picit húzzuk már ki... Bulizni normális nők is járnak, főleg ha a buli kifejezetten nőknek szól.
2017. júl. 6. 19:27
 6/7 anonim ***** válasza:
Engem is nagyon érdekelne..én szivesen ismerkednek bulin kivul mashol is, de egyszeruen semmi otletem sincs, hogy hol lehetne.. :/
2017. júl. 12. 22:25
 7/7 anonim ***** válasza:
Én 40 elmúltam, fiatalos vagyok, magas, sportos, és majdnem derékig érő hajam van. Ha gondolod, írj rám.
2017. júl. 15. 21:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!