Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha két óvszert húz fel a fiú egymásra, akkor nagyobb esély van elkerülni a fogamzást?
Én azt hallottam, hogy könnyebben szakad el a két gumi egymáson, de a síkosító miatt én is inkább úgy gondolnám, hogy inkább lecsúszik...
Egy biztos, a védelem tuti nem lesz nagyobb!
És az érzés is kb negyedelődik szerintem... :P
Inkább egyet, de azt normálisan!
1. A két óvszer "nem bántja egymást", ha közéjük pár másodperces munkával extra síkosítót teszünk. Magyarul az első külső rétegét besíkosítózzuk, mielőtt felhúzzuk a másodikat.
2. Nem, nem véd extrább módon a teherbe eséstől.
3. Viszont nekem sokat segített két egymásra húzott óvszer akkor, amikor régen túl hamar élveztem el. Az ellen nagyon bevált nekem.
Havernak epp pentek este szakadt ki. Itt videken meg az orvosi ugyelet nem megszokott. Volt is para, meg magyarazkodas a gyogyszertarban mire kapott esemenyutanit a csajanak.
De a ket ovszer otlete meg kifejezetten rossz, inkabb elvezzen a szadba a srac kerdezo. Akkor nem leszel terhes.
Tolja neked egy gumiba hogy erezzen is valamit de a veget a szaddal rendezd el. Kikopod vagy lenyeled az mindegy.
Mi van ha siman a vegen kivered a csajra ?
Miert kell oral a vegen mindenkeppen ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!