Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi az esélye, hogy találok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy találok ilyen pasit?

Figyelt kérdés

Külsőleg annyira nem fontos, hogy milyen, csak ne legyen 187-8 centinél alacsonyabb és legyen viszonylag sportos.

Az a lényeg, hogy védjen meg és biztonságban érezzem magam vele. Most nem arra gondolok, hogy ha megtámadnak a zombik intézze el őket stb. csak úgy általánosságban biztonságban érezzem magam vele. Sajna eléggé tudok félni mindentől 😞 Ami jó lenne még, hogy ne csak a szexre hajtson.

Mennyi az esélye, hogy van valahol egy ilyen fiú? Aki mondjuk még meg is tudna szeretni?

2016. ápr. 9. 18:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
kevés a mai fiúk között. Ma már mindenki szexre megy
2016. ápr. 9. 18:05
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem kosárpálya környékén érdemes lenne szétnézned, ők magasak és sportosak...
2016. ápr. 9. 18:07
 3/13 anonim ***** válasza:
60%
szomorú hogy magassaghoz kötöd... en teljesen normálisnak vallom magam, sportos is vagyok eléggé, minden kritériumnak megfelelek kivéve a magassagnak mert csak 175cm vagyok... 17/F
2016. ápr. 9. 18:09
 4/13 A kérdező kommentje:

Kosarazok:)

Nem úgy gondoltam, hogy eszébe se jusson a szex, csak mondjuk lehessen vele beszélgetni is és ne dobjon ha nem dughat meg háromnapi járás után

2016. ápr. 9. 18:10
 5/13 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem téged nagyon meg kéne dugni, akkor nem lenne ekkor szád.
2016. ápr. 9. 18:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Azért fontos a magasság mert kb 1% esélyem van, hogy kisebb legyek, mint 185 centi
2016. ápr. 9. 18:17
 7/13 ...wait for it... válasza:
29%
Ki kell,hogy ábrándítsalak. Már nincsenek magas férfiak
2016. ápr. 9. 18:29
 8/13 anonim ***** válasza:
Javaslom a Drake formula tanulmányozását! Nem pont erről szól, de jól lehet általánosítani erre a problémára.
2016. ápr. 9. 18:49
 9/13 A kérdező kommentje:
Húha... Ez tök izgi. Viszont nem nyugodtam meg tőle😂
2016. ápr. 9. 19:00
 10/13 anonim ***** válasza:

Hát én 185 vagyok és akár jó ez a hír akár nem, tőlem nem sok magasabb ember van csak az osztályomban is.. férfi átlag méret talán 175-180 szóval ez nem nagy dolog.

Hát olyan ,,sportos'' pasik se olyan ritkák szerintem, szóval... csak lesz esélyed egy ilyen fiúra.

2016. ápr. 9. 19:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!