Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az esélye, hogy találok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az esélye, hogy találok 20 év felett SZŰZ férfit?

Figyelt kérdés
Aki külsőre "rossznak" néz ki (tehát ad magára, érdekli a kinézete), de közben romantikus és SZŰZ?

2015. szept. 21. 14:25
 1/10 anonim ***** válasza:
Nagyon nagyon sok itt is rengeteg van akiket számoltam
2015. szept. 21. 14:27
 2/10 anonim ***** válasza:
ez én vagyok de már nem vagyok szűz
2015. szept. 21. 14:27
 3/10 anonim ***** válasza:
Itt vagyok:)
2015. szept. 21. 14:33
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, tudom hogy itt sokan vannak. De nekem fontos a kinézet, legalább elsőre. Nagyon válogatós vagyok...
2015. szept. 21. 14:34
 5/10 anonim ***** válasza:
Énn 22 éves koromig szűz voltam. pedig jóképű vagyok. Többen is adtak jelét hogy milyen jól nézek ki. Csakhát mindig is magamnakvaló alkat voltam, néha tudtam csak elengedni magam, és habár nagyon akartam már dugni eléggé el tudtam bénázni a lehetőségeket :D Plusz a lelkiismeretem meg hogy nagy magányomban valojában egy rendes lányt kerestem is hozzájárult hogy bizonyos helyzetek nem jöttek össze.... Azóta csak egy kapcxsolatom volt és csak fele feküdtem le
2015. szept. 21. 14:54
 6/10 anonim válasza:
Itt vagyok én is.
2015. szept. 26. 18:37
 7/10 anonim válasza:
Na figyi, engem ki kellene próbálnod! Eddig csak két, nem túl jó alkalommal voltam nővel. Hogy rossznak nézek-e ki, hát nem tudom, nincs egy börtön fejem, de elég romlott vagyok belül... Adok a fittségemre, állóképességemre. A romantikára saját fogalmaim vannak, de szerintem nagyon jó dolog...
2015. szept. 29. 02:27
 8/10 anonim válasza:
Ja, és sajnos már 29 éves vagyok.
2015. szept. 29. 02:29
 9/10 anonim ***** válasza:
Konkrétan ismerek is pár olyant aki elmúlt 20 és még szűz.
2015. szept. 29. 09:04
 10/10 anonim válasza:
Tudok romantikus is lenni:D
2015. dec. 27. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!