Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok ilyen lányokat?
Olyan lányt aki hosszú idő elteltével is szeret. Nem ver át.Nem lusta beletenni dolgokat egy kapcsolatba(nem testire gondolok!). Nem féltékenykedik mindenre (persze nem is hagynám hogy oka legyen rá).Lehet vele rengeteget beszélgetni anélkül hogy idegesíteném. Nem csak akkor szeret ha kap tőlem valamit. Nem csak a kinézet fontos neki...
(hozzátenném nincs eltunyult rossz kinézetem, csak nem vagyok pávagyerek, meg nádszálvékony). Külsőre nem várok semmit, csak legyen igényes magára(pl.: sport)
Tudom hgy pont ilyen nem létezik :D de valami hasonló, aki normális és értékeli ha törődsz vele és nem szimplán leszarja mintha alap lenne...
Hiába próbálok ilyen lányt keresni.. eddig akiről pont az ellenkezőjét hittem volna az is a tipikus rétegbe tartozott (és 18volt értelmes kinézettel)
(könyvtárat, kávézót próbáltam a környéken és semmi :/)
16/F
Én itt vagyok, gyere cica mássz rám.
89N
Csókolom!
Sziveskedjen menni aludni!
Holnap nem lesz aki megtömje a kacsákat, ha nem kel fel időben!
~viccelek.. hanyagoljuk ezt légyszi :/ értelmes dolgokat írjatok...
a kel, az két l --> kell
Ez már elég értelmes dolog volt, azt hiszem nyelvtan meg ilyenek.
AMúgy én ákkatmenhelyen szoktam, nem viccelek, oda kedves emberek járnak, akik az állatokon akarnak segíteni (vagy olyanok, akiket a zsaruk oda küldtek közmunkára xD)
kel mint ige és NEM mint segédige...
Barátom ezt elrontottad, értelmez újra a mondatot!
Csinálnám, amit mondasz csak nem értem: "értelmez újra a mondatot!"
AMúgy csak szivatlak, kihagytál egy D-t gondolom, de az állatmenhely még mindig áll!
Rengeteg lányt megszólítottam és az esélyesebbeknek mind barátjuk volt vagy nem akartak kapcsolatot.
A többi még ha nem is volt szép akkor is felületes volt sajna :/
Szerintrm ez a saját pechem :D
Aranyos, hogy könyvtárba is próbálkoztál. :) Ha több ilyen lenne, esküszöm mindig könyvtárba lennék.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!