Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy amelyik fiú kedves az csúnya, amelyik meg helyes az egy tuskó?
Figyelt kérdés
Sajnos tapasztalataimból kiindulva ez a helyzet :( nem vagyok felszínes, nem nagyon számít a külső, csak már tényleg vészesen csúnyák az általam megismert rendes srácok, a helyesek meg beképzelt bunkók. Bezzeg lányoknál nem ritka az ha valaki kedves és szép egyszerre. 17/l2017. aug. 20. 20:11
1/9 anonim válasza:
Ismerkedj atlagos sracokkal esetleg?? Vagy próbálkozz jobban.. A szepseg meg relativ, nekem pls alig tetszenek lanyok, eddig nagyon may 2-3 olyan volt akihez odamentem volna..
18F
3/9 anonim válasza:
Kíváncsi lennék, mely helyeken járva szűrted le eme véleményedet?
Mondjuk én normális vagyok csak csúnya, szal bukta. :)
4/9 anonim válasza:
Van azért kivétel. De általában azért, mert a beképzelt bunkókat könnyebben észreveszik, sok lánynak jobban bejönnek.
Ment már tönkre kapcsolatom amiatt, mert a lány egy idő után inkább azt szerette ha bunkón válaszolok, nem törődök vele annyira, csak ez nekem nem ment.
Ha gondolod szívesen megismernélek, aztán majd eldöntöd te hogy ronda vagyok vagy nem. :)
17F
5/9 anonim válasza:
Mert a létezésnek nem az a lényege, hogy a te jólétedet és szórakozásodat szolgálja. Természetesen ez rám is igaz. Mióta ezt megértettem, kevésbé vagyok boldogtalan. Tehát vegyük át még egyszer: a helyes pasik nem azért vannak, hogy neked jó legyen.
6/9 anonim válasza:
Akik tudják magukról, hogy helyesek, azoknak hamarabb lehetnek sikereik, nem kell megszenvedniük annyira egy lány figyelméért. Ez pedig nagyobb egót fog eredményezni, megugrik az önbizalmuk, alaptalanul jobbnak képzelik magukat más területeken is egy csomó embernél. Innentől kezdve pedig erősíteni fogja magát ez a hatás. Nem fognak egyáltalán tartani a lányoktól, lesz egy magabiztos, határozott kiállásuk, jó szövegük (mivel nem görcsölnek semmit azon, hogy mit mondjanak), és ezzel ígyis-úgyis lesz pár csaj, akit le tudnak venni a lábukról. Míg az átlagosabb, vagy akár csúnyácskább srácok pedig hiába kedvesek. Az esetek elég nagy részében határozatlanok, teszetoszák, túl gátlásosan viselkednek a lányok közelében, és ez pedig akár taszító is lehet. Persze vannak kivételek is, léteznek jóképű és rendes, egyáltalán nem bunkó vagy öntelt srácok, ahogy léteznek ocsmány, és amellé még igencsak nagyképű menősködő fiúk.
7/9 anonim válasza:
Már megbocsáss, de eléggé felszínes vagy. Egyrészt, felállítasz két kategóriát, ami elég nagy lesarkítás, és messze nem lehet minden fiút ezekbe berakni, habár mégis ezt teszed, tehát általánosítasz. Másrészt a "bezzeg a lányok" mondattal, ami ugyanúgy általánosítás, és negatív megkülönböztetés a fiúkkal szemben, még fokozod is a hülyeséget. Egyéneket kell mindig nézni, nem kategorizálni.
8/9 anonim válasza:
Én helyes vagyok, és kedves :D :D Ne általánosíts! :D :D
9/9 anonim válasza:
Én ugyanígy vagyok a lányokkal. Ha gondolod, írj és elmesékem a sztorimat. :D
17/f :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!