Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
Az utolsó kapcsolatomnak már majdnem 1 éve lett vége és azóta semmi se történik, nem értem hogy miért.. Most mondhatnám hogy átlagos hapi vagyok, de hát az mindenkinek más, szóval inkább hagyom ezt :D Tudom hogy nem szabad feladni és majd jön ha itt az ideje, de már nem elég rég óta nincs semmi se és nem tudom hogy mi lehet, nyitott vagyok és járok közösségi helyekre is de nem történik semmi se.. Szerintetek mi lehet a baj?2018. jan. 6. 22:37
1/2 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda írni hogy 19/f
2018. jan. 6. 22:38
2/2 anonim válasza:
Talán most a sorsod úgy döntött, hogy egyedül kell lenned, és talán egy kicsit elellene gondolkoznod, és javítanod kell önmagadon, pl elgondolkozni, hogy miért értek véget a kapcsolataid, elengedni a múltat és ha már te is tudod min kell változtatnod, biztos vagyok benne hogy új szintre lépsz.
Másrészt meg ne erőltesd a dolgot, a dolgok maguktól kell hogy jöjjenek mert másképp nem lesz az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!