Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek? Vajon van esélyem?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Vajon van esélyem?

Figyelt kérdés

Van a suliban egy lány aki tetszik, már egy ideje beszélgetünk, de nem nagyon akar annyira megnyílni, mindig csak 1-2 szót ír, vagy rövidebb mondatokat. Tegnap bevallottam neki, hogy tetszik, arra csak egy nevetős emojit válaszolt, de nem utasított el. Szerintetek megéri még beszélni vele? Meg kell érte küzdeni? Vagy inkább hagyjam?

15/F

2017. dec. 22. 22:54
 1/2 anonim ***** válasza:

1;

Lehet hogy tetszel neki csak nem meri elmondani (én is csak most mondtam el a mostani barátomnak)

2;

Az is lehet hogy nem tetszel neki csak baráti viszonyra gondol ha azt mondják neki "a jövöje veled"

De semmiképpen sem adhatod fel

2017. dec. 22. 23:02
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2017. dec. 24. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!