Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon eljön egyszer az életem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Yurisergey kérdése:

Vajon eljön egyszer az életem hercgenője?

Figyelt kérdés

Igen ez már napjainkban sokat feltett kérdés most így elgondolkoztam ezen és szeretném leirni amire most gondolok.

Közbe leirom hogy 16/f Mielőtt kérdi valaki.Mint mindenkinek szerintem anno még általánosban volt egy szerelme mindenkinek.

Nekem is volt sokáig ssokáig de valahogy akkor nem ugy láttam a dolgokat visszagondolva visszatekerném az időt.Azota sajnos nem volt egy barátnőm se.Magányosnak érzem magam hiányzik az az érzés ami akkor volt.Mivel nem vagyok beszédes igy nehezebben is tudok ismerkedni.Most elég összevissza irt ez a kiss regény de valaki hátha érzi azt amit gondolok.Próbálkozak én vagy egyszer eljön aaz a pillanat?Jah és nem vagyok olyan bulis tipus megvannak a hobbiaim de nem vagyok ez a manapság páwa kislányos stílusú fiú.Szertem komolyabban venni a dolgokat azaz ezt arra értem mint a mai korombeliek szeretnek piálni este meg bulizni én nem vagyok ennek a híve.A kérdésem ujra az hogy vajon lesz aki szeretni fog?

Trollok most egyszer kerűljetek karácsony van.

Elnézést kérek mindenkitől aki olvassa ezt a kis mesémet 16évesen nem tudok még jol vázlatosan írni a problémákról.

Kellemes Ünnepeket!:)

2017. dec. 26. 18:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hallod, ezt pont mintha én írtam volna, pont ugyanez az én sztorim is :D am meg ismerkedj én is azt teszem 16/F
2017. dec. 26. 18:43
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nagy pacsi neked:D
2017. dec. 26. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Hát én is így vagyok lányként,de sajnos velem tudom mi a nagy probléma vonzanak az idióta kis pávák a normális fiúkat meg eltaszítom magamtól amég ezen nem változtatok nem várok sok jót kapcsolatok terén.

Szerintem próbálkozz bátran a lányoknál,te egy kedves,normális fiú lehetsz vannak még lányok akiknek pont ilyenek tetszenek.Úgyhogy nyugodj meg biztosan lesz aki szeretni fog és ne aggódj ha esetleg még nem most,később jön majd valaki aki így szeret ahogy vagy ne görcsölj ezen fiatalok vagyunk még :)

16/L

2017. dec. 26. 20:43
 4/4 A kérdező kommentje:
Koszi a válaszod:)
2017. dec. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!