Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy ha egyszer azt írják a lányok, hogy van kedvük ismerkedni/találkozni, utána ba**nak visszaírni több órán át?!
Ez biztos nem élvezésen alapul.
GyK-n én sem vagyok állandóan fent. Több óra? Az semmi. Túl aggódod a dolgot. Vagy csak nem érdeklődnek annyira irántad. Ezt sem kell mindjárt negatívumként feldolgozni.
Akinek hiányzol az keresni fog. ^^
Hát kb így is lehet mondani😂
De nem téged akarnak ezzel becsapni, csak élvezik ha bókoknak nekik a fiúk...
De szinte minden lány ilyen ;-) úgyhogy azt ajánlom hogy először győződj meg róla hogy legalább egy kicsit is tetszel-e neki, mert ha nem, szerintem kár pazarolnod az idődet. Amiért szeretjük ha bókolnak a fiúk, nem biztos hogy összeis állunk velük. Csak haverként is tekinthetünk rátok. Hát igen, nem csak a fiúk tudnak ravaszok lenni😂😂
1. Nehezen kaphatónak akar tűnni
2. Nem érdekled
3. Hülyíteni akar
4. Dolga van..
"hogy értve nem rám számított ? "
Pl, hogy kiírja közösségi oldalra, hogy "Fiúk, ismerkedni akarok, írjatok", aztán ráírsz te, de te nem vagy az esete, erre megsértődik:D XD Simán el tudok képzelni ilyen szituációt, utána meg szegény gyerek lesz a rossz, mert ugrott a csalira, elfogadta a felkérést keringőre, hogy "Te hogy merészelsz méltóságomra ráírni?" :D XD Ha meg többször rádmosolyog, lehet, hogy csak nem tud mit kezdeni a szituációval, hogy mindig nézed:D Lehet, hogy majd' kiesik a szemed, és még vicces látványt is nyújtasz, persze, hogy elmosolyodik!:D Vagy lehet, hogy még azt se tudja, hogy te ezt jelnek veszed; mert ő csak egy szimpla mosolynak gondolta. De amúgy lehet, hogy még ő se tudja, hogy pontosan mit akar, mert lehet, hogyha megjelenik, felmerül a "párkapcsolat"-szó, akkor hátrahőköl, megijed, megfutamodik, mert még lehet, hogy kicsinek érzi hozzá magát; de mielőtt véletlenül úgy rádmosolygott, nem gondolta át ezt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!