Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az olyan nok mit gondolnak akik, irogatnak, eljatszak a szerelmest, utana meg lekezelok?
Minden két emberen múlik, nem tudod meggyőzni, megváltoztatni, hogy változtasson a viselkedésén, ha ő nem akar. Amíg így viselkedik nem tudsz mást tenni csak semmiképen sem tervezni vele komolyabban. Sajnos többsége vagy makacsul rajong valaki iránt és lehozná érte a csillagokat is, vagy a legjobb esetben is szeszélyes marad, mikor ép mit gondol rólad. Mert a leírásod alapján nem te okoztad, hogy így áll hozzád, ő döntött úgy, hogy így fog viselkedni veled és nem fog többé értékesnek gondolni. Bármi oka lehet, pl:
randiztam egy lánnyal egyik nyári szünet végén, aki az első pár hétben teljesen odavolt értem. Aztán egy nap totál megváltozott, undok lett. Próbáltam megérteni és csak hónapokkal később utalt csak rá miért is lehetett. Ahogy vissza ment a suliba találkozott a régi
'nagyszerelmével' mert egy osztályba jártak. Ezután valamiért, úgy döntött minimum undoknak kell lennie velem, hogy miért jó kérdés, hiszen nem volt köztünk még kimondva semmi konkrét. Ez kb. így működik náluk alapból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!