Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csináljak, hogy végre...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, hogy végre szerelmes legyek valakibe?

Figyelt kérdés

Még soha nem volt barátom,pedig többször is lett volna rá lehetőségem,de nem éreztem azt,hogy nekem ő kell.Csak azért meg nem fogok összejönni senkivel,hogy elmondhassam van barátom.

Szerintetek hol rontom el ezt az egészet? Talán Jobban kéne nyitni az emberek felé,de valahogy nem megy. Félek attól,hogy csak kihasználnak. Szerintetek mit tegyek ? Adjatok tanácsokat! 16/L

2017. dec. 26. 23:51
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem volt még senkit de attól félsz hogy kihasználnak.

Még semmilyen tapasztalatod nincsen, de félsz ami nagy baj.

Ebben a világban nem csak olyan fiúk vannak akik kihasználnak téged.

Nyiss fiúk felé, vag, hagyd hogy kezdeményezzenek és beszélgess, illetve ismerkedj fiúkkal, majd lesz olyan aki megfog téged.

2017. dec. 27. 00:00
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy bele akarsz te szeretni valakibe? :/

Énis ezt kívántam, hogy megtudjam milyen. Aztán a lány hiába közeledik, az öledben alszik, heteken keresztül minden napot együtt töltötök, utána meg kiderül mellette hogy van pasija, ráadásul mindenkivel ugyanolyan nyitott mint velem is volt... Mikor meg kérdőre vonom: "Hát de mi csak barátok vagyunk!?" Csak túl vak voltam. Hatodik hónapja hogy megismertem és azóta sem tudom kiverni a fejemből, mindennap eszembe jut, remegek ha rágondolok. Mégis csak egy tabu számomra.

Megint megkérdezem, biztos hogy meg akarod tapasztalni az igazi szerelmet? :/

De persze ne az én első "kalandomból" induljunk ki. Szerintem rossz helyen keresgélsz, majd találsz valakit aki megremegtet benned valamit. Vagy lehet még nem vagy rá készen, nem vagy elég érett. Vagy csak nem találtad meg a "fogadra valót". Viszont ne erőltesd ezt az egészet, nehogy úgy járj mint én...

18/F

2017. dec. 27. 00:06
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem se akarja szerelmes lenni. :D

Cudar dolog, pláne, ha viszonzatlanul.

2017. dec. 27. 13:15
 4/5 anonim ***** válasza:

A szerelem olyan, mint a fingás. Ha nagyon erőlteted, akkor szar lesz.

Ha CSAK azért kell barát, mert azt szeretnéd mondani, hogy van, akkor a társadalom által rádvetett elvárásokank akarsz megfelelni. Ez nem helyes.

Ha azért kell, mert valalki hiányzik az életedből, hozzábújnál esténként, megnéznétek egy filmet, együtt sírnátok, nevetnétek, akkor sem kell erőltetni semmit.

Találj magadnak egy jó hobbit, (lehetőleg valami kevésbé nőieset) amit lehet többen is csinálni. Menj el rendezvényekre, lehetőleg egyedül, ahol jól érzed magad. Elvontan felhívod magadra a figyelmet (fellépsz, versenyeken veszel részt), majd lesz egy-két fiú aki odamegy hozzád és megdícsér, esetleg elhív ide-oda. Itt a lehetőség. Ami fontosabb, az az, hogy tudasd velük valahogy, hogy szeretnél ismerkedni. Ez mehet úgy is, hogy egyedül sétálgatsz, de azért ha valaki odamegy hozzád, de neked nem tetszik, akkor se úgy küldd el, hogy van valakid. Volt már rá példa, hogy ebből nagyobb félreértés lett. Egyszerűen utasítsd vissza egy Nem tagadószóval. Elhívott? "Bocsi, de nem szeretnék menni." Ha visszakérdez, hogy miért, igaz, ez már agresszívabb, mond azt neki, hogy mert nem. Ha nem érti meg, határozottan, azt mondod neki, hogy "Úgy érzem, nem tartozok neked magyarázattal." Egy kicsit elkalandoztam...

Ha nem találsz hobbit magadnak, akkor esetleg koncerteken, vagy iskolában.

Még a kihasználásról annyit, hogy akkor tudnak kihasználni, ha hagyod magad. Nem igazán tudom, hogy hogy lehetne kihasználni, de elkerülni úgy tudod, hogy lassabban nyitsz mások felé.

2017. dec. 27. 15:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Örömmel látom, hogy ilyen nemes értékrended van. Csak azért, hogy legyen valakid semmiképp ne gyere össze senkivel. De a randizás és a házasság/szex között van elég mozgástered. Úgy értem, hogy adhatsz udvarlóknak esélyt. (Nyilván olyannak aki tetszik.) Csak mert beszélgetsz valakivel párszor vagy kimentek meginni egy almalét esetleg puszi vagy ölelés is megesik, még nem kell, hogy bármi több legyen a dologból.

A kihasználás elkerülése érdekében pedig olvass pszichológiát, kommunikációt, beszélj olyan lányokkal, hölgyekkel akiknek több tapasztalatuk van és sajátodhoz hasonló értékrenddel bírnak.

Az udvaroltatás hosszával pedig fordított arányban lesznek a semmirekellő egyedek, mivel azok nem fognak téged hónapokig "értelmetlenül" kísérgetni.

Továbbá ilyen szempontból 5-10 évvel idősebb férfiak körében több komoly kapcsolatot kereső emberkét találsz. Ezekkel a gondolatokkal persze nagyon általánosítok. Mivel én magam is ismerek olyan 50 felettieket akik úgy gondolkoznak, beszélnek és cselekednek mint zavarodott magas tesztoszteronnal rendelkező gyermekek.

Végezetül mozogj az érdeklődésed és az értékrended köreiben. Persze nyilván eddig is ezt tetted, de tudatosan is erőltetheted magad, hogy kimenj, elmenj valamire való helyekre, mint egy egyszerű séta, sport, szakkör, társaság.

29F

2017. dec. 29. 01:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!