Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit csinaljak ha szerelmes...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinaljak ha szerelmes vagyok egy anime figurába? Es vége a sorozatnak, nem tudom nézni többet csak visszanézni az előzőket.

Figyelt kérdés
2017. nov. 30. 09:15
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Én annak idején Sandokanba voltam szerelmes, és depresszióba estem, amikor véget ért a sorozat. Aztán szép lassan felnőttem. Tedd te is ezt.
2017. nov. 30. 09:33
 2/7 anonim válasza:
100%

Szia

Szerintem mindenképp felejtsd el őt , csinálj egy laza napot hívd át a barátaidat és hagyjd az anime figurát figyelmed kívűl. Esetlek ismerkedj személyesen!😙🤗

2017. nov. 30. 10:23
 3/7 anonim ***** válasza:
Elmúlik magától. Én gyerekkoromban a Csillagkapu sorozatból Samantha Carter-re voltam szerelmes hosszú ideig.
2017. nov. 30. 11:24
 4/7 anonim ***** válasza:
A realdoll.com-on legyártanak neked szexbábut az általad megadott paraméterek alapján, vegyél tőlük egy olyat, amit a figura alapján mintáztak. (A realdoll mellett van még pár hasonló oldal, nézz szét a neten.)
2017. nov. 30. 12:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik, én Yunoba voltam belebolondulva régen. :D
2017. nov. 30. 16:15
 6/7 anonim válasza:
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
2017. dec. 2. 08:17
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy írták az előzők, elmúlik. Egyébként meg amíg nem, addig itt a kitűnő alkalom, hogy megtornáztasd a fantáziádat! Írd tovább a történetet (kedved szerint!) gondolatban, aztán hidd el egyszer csak ráunsz, és hidegen hagy majd az egész!
2017. dec. 2. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!