Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A visszautasítás kapcsán?
Figyelt kérdés
Van egy fiú. Régebben igazán jóban voltunk, sokat beszélgettünk, szerettük egymást társaságát. Ez viszont megváltozott. Ha beszélgetünk -mindig én kezdeményezek, nem reagal soha aznap, hanem csak másnap, nem kérdez semmit. Ő amolyan népszerű srác, sokan szerelmesek belé.
Ezek szerint semmi esélyem nála -sajnos tudom jól. Annyira fáj.. annyira rossz érzés a visszautasítás! Mit csináljak, segítsetek :(
2017. dec. 25. 21:59
1/4 anonim válasza:
Tudom milyen érzés beleszeretnj egy népszerű fiúba nekem is mindig ezek tetszenek.Ezek szerint valószinűleg tényleg nem érez semmit irántad.Nem mondom hogy felejtsd el mert ha egy közösségbe jártok és látod minden nap az lehetetlen, de ne keresd ne irj neki fogadd el hogy ő nem érez úgy és mikor majd teljesen elengeded na akklr fogja meggondolni magát
2/4 anonim válasza:
Nektek rossz az ízlésetek,de nem baj, majd kinövitek.
3/4 anonim válasza:
Átérzem én is. Velem is régen sokkal kedvesebb, beszédesebb volt egy srác. Annyira megváltozott, mostmár alig áll szóba velem, sokszor levegőnek néz.
Nekem meg a szívem majd kiugrik a helyéről amikor meglátom vagy csak a hangját meghallom...
4/4 anonim válasza:
Én is pontosan így vagyok egy lánnyal.De én elfogadtam hogy soha nem kapom meg mivel ha valaki "népszerű" Mindég fogja húzni a többi fiú/lány és ez általában ilyen 2-3 hetes kapcsolat.És még ott van az is ha oda mennél hozzá lehet kinevetne és utánna mindenki nyagatna ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!