Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit gondoltok egy ilyen lányról?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja történt hogy kérdésem után egy csajszi rámírt hogy eljönnék e vele egy bizonyos rendezvényre, ami mind2őnknek közel van. Azt írtam hogy persze, beszélgettünk nagyon keveset, majd felvettem a facebookon. 100%- ig nem kamuprofil, direkt megnéztem előtte. Visszaigazolt, majd az elkövetkezendő 3 napokban írtam neki 1-1 üzenetet és nem válaszolt. Gondoltam még 2 hét a rendezvényig, hátha válaszol. Írtam neki gyk-n, de ott sem válaszolt. Nem válaszolt és nem is nézte meg az üzeneteim. Azóta sem írtam rám.
16/f Nagyon lehangolt vagyok mert nagyon csini a lány :(
2017. dec. 24. 22:18
1/4 anonim válasza:
Szerinyem nem tetszettél neki. :/
3/4 anonim válasza:
Nem jöttél be neki, megesik, keress mást.
4/4 anonim válasza:
100 meg 100 oka lehet annak, ha nem ír vissza. Mivel elhívott egy rendezvényre, szerintem tettszettél neki. De ott biztos találkoztok, úgyhogy majd így is úgy is megbeszélheted vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!