Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk mit gondoltok egy ilyen lányról?

Figyelt kérdés
Félénk lány vagyok csak annak nyílok meg akit a bizalmamba fogadok. Szeretteim körében megnyílok és cserfes lányka leszek.Nagyon szeretem az állatokat,főleg a puha állatokat akiket lehet dögönyözni.Alapvetően kedves aranyos vagyok azzal aki velem is az.Rossz tulajdonságaim közé tartozik az,hogy hirtelen haragú vagyok de igyekszek ezen változtatni.Külsőmről csak annyit,hogy barna hajam van illetve szemem kicsit husiabb testalkatom amin igyekszek változtatni.Nagyon szeretem éreztetni a szeretteimmel a szeretetemet,olykor már túlzásba is esek.
2016. ápr. 3. 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Hasonlítasz a barátnőmre. Ennyiből szimpatikusnak tűnsz :)
2016. ápr. 3. 20:40
 2/3 anonim ***** válasza:
kéne :)
2016. ápr. 4. 08:59
 3/3 anonim ***** válasza:
Jöhet
2016. ápr. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!