Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
13-14 éves fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról? (Több lent)
(Ha lány vagy,akkor is írhatsz "véleményt" mit gondolsz rólam, sőt örülnék neki :D)
13 éves vagyok, 167,5cm magas és 55-58 kiló között ingadozom,nem mondanàm magam se kövérnek se soványnak,de épp azon vagyok, hogy fogyjak, kb. 4 hete egészségesen próbàlok enni, és hetente 2-3szor (nem a tesi órákra gondolok :D) szoktam edzeni este. Barna kb.mellig érő hajam van, barna szemeim vannak. Társaságban néha visszahúzódó, de mások szerint tudok vicces és "nagydumás" lenni. Hobbim a történetírás, a fotózás és az olvasás de nem hinném, hogy extra nagy könyvmoly lennék, sőt mostanában egész ritkán szoktam elővenni a kedvenc regényemet. Suliban 4-5ös tanuló vagyok, őszintén nem igazán viszem túlzásba a tanulást :D. Szóval, mit gondoltok? Fiúk, tetszene nektek egy ilyen làny,akár össze is jönnétek ilyesmi lányokkal? Vagy egyátalán nem az esetetek egy ilyesfajta csaj? Lányok, ti mit gondoltok, barátkoznátok egy efféle leányzóval? :D
Te aztán egyéniség vagy 😂 ezek minden második lányra igazak... már bocsi...
Tényleg nem értem az ilyen kérdéseket, ebből meg hogy lehetne bármit is megállapítani?
+ez nem egy társkereső
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!