Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit gondoltok arról, ha egy fiú a visszautasítás után elsírja magát?
Az attól függ, miért kapott visszautasítást (saját hibája végett, vagy sem), valamint hogy hogyan, milyen mértékben sírja el magát.
Ha hisztizik, visít, mint egy kisgyerek, kortól függetlenül rettenetesen irritáló, nem lehet elviselni.
Ha csak meghatódik, mert pl nem működött volna a kapcsolat, vagy bármi, az aranyos, szép pillanat.
Az én szememben azt jelenti, hogy tényleg szeret. Volt benne részem, sírt, mint egy kisgyerek, átgondoltam a dolgot, mert azt hittem, mivel annyi lány odavan érte, nem működhet a kapcsolatunk, ennek ellenére 17 évig éltünk együtt. :) Mielőtt félreértené bárki is, utána csak akkor láttam sírni, amikor valamelyik családtagját elvesztette, vagy megszületett a lánya, nem egy bőgőmasina.
Szóval kérdező, azt hiszem, nagyon szeret téged! Ha te is, akkor próbáld meg vele. Ha nem szeretnél tőle semmit, akkor majd elmúlik nála... Sajnálatból ne legyél vele.
Ha egy férfi sír, az nem mindennapi jelenség. Rengeteg érzelem kerül a felszínre de mégis sír. Mellesleg tudja, hogy megalázó számára. Ha érted sír, akkor sokat jelentesz neki (fel sem tudod fogni, hogy mennyire).
Visszautasítás után az volt a célja, hogy megtörjön téged. Ezt a történetet lehetőleg ne tedd ki a világ elé, maradjon titokban, mert összeomolhat abban a szégyenben, ami őt érheti, emellett elveszed tőle a érzékenységét, ami később nagyon fog neki hiányozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!