Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ronda vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Nagyon ronda vagyok, eddig minden nő visszautasított, mindjárt 18 leszek és így ez már iszonyatosan szégyen, főleg hogy már 2 éve folyamatosan próbálkozom. Pedig nekem BÁRMILYEN nő jó lenne, akárhogy is néznek ki, egyiknek se kellek.

Mit tegyek?

17F

2017. júl. 11. 23:31
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Egy ronda fiút még meg is aláznak, k"rva sokszor megkaptam már hogy ronda vagyok meg hogy sose lesz senkim
2017. júl. 11. 23:50
 2/14 anonim ***** válasza:
76%

Egyrészt tuti hatalmas önbizalomhiányod van és alulértékeled magad.

Másrészt ha nem tetszik magadon valami és tudsz is rajta változtatni , akkor változtass és ne rinyálj.

Harmadrészt pedig add , lejjebb az igényeid, rengeteg olyan lány van , akiknek szintén 0 az önbizalmuk és csúnyának tartják magukat (pedig nem feltétlen azok)és ők is bárkivel ismerkednének.

De a szépség relatív. Ha gondolod küldhetsz képet privátban , de lefogadom hogy fele annyira vagy csúnya mint amilyennek leírod magad.

2017. júl. 12. 00:11
 3/14 anonim ***** válasza:
72%
Sok dolog van amin nem tudsz változtatni és sok amin igen. Pl.: Az arc szerkezeteden műtét nélkül nem tudsz változtatni, de a fizikai állapododon anyagi helyzeteden, öltözködéseden és magabiztosságodon tudsz változtani...
2017. júl. 12. 00:38
 4/14 anonim ***** válasza:
65%

Próbáltál már kicsit edzeni, normális ételeket enni?

Stílusos, új ruhákat venni, és nem retkes dorkóban, és cipzáros kapucnisban járni?

Gyakrabban fogat mosni, fodrászhoz menni, találni 1 értelmes frizurát, és kinézetet?

Senki sem magától néz ki jól ember...

17 évesen pont ugyanúgy voltam, ahogy te, most leszek 20, és olyan barátnőm van, akiről álmodni sem mertem volna 17 évesen.

Ez sajnos pénzbe, időbe, energiába kerül.

Diákmelót kellett keresnem, le kellett a törölt a játékokat a gépemről, nem néztem sorozatokat, és korábban kellett kelnem.

Nem vagy ronda, csak nem foglalkozol magaddal. Vannak dolgok, amiken most lehet változtatni, vannak amiken évek múltán.

19F

2017. júl. 12. 08:49
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Szerintem az utolsó válaszoló mindent leírt :) ne itt sajnaltasd magad, és gyanítom nálad a csajozás is kimerül abban hogy itt próbálsz csajt keresni...
2017. júl. 12. 09:47
 6/14 anonim ***** válasza:
72%
Az emberek 5x szebbnek látják magukat.
2017. júl. 12. 10:44
 7/14 anonim ***** válasza:

Ha gondolod küldhetsz képet :)

16/L

2017. júl. 12. 15:55
 8/14 A kérdező kommentje:
Eddzeni jarok rendszeresen egy eve kondiba, es 4 eve nem jatszottam szamitogepes jatekokkal, nem vagyok kocka sem. Hajam mindig selymes es tiszta. Mondom hogy a baj hogy ilyrn ronda vagyok
2017. júl. 14. 01:01
 9/14 anonim ***** válasza:
Rakj fel egy képek magadról. Hogy adjunk tanácsot ha azt sem tudjuk, hogy hogy nézel ki. Legalább priviben küldj.
2017. júl. 14. 01:21
 10/14 anonim ***** válasza:

Ha tudsz angolul, akkor ajánlok neked egy youtube csatornát.

Egy amerikai fószer csinálja, 2-3 naponta új videót tölt fel. Stílushibák, tanácsok, edzéstervek, étrendek, higiéniai problémák, kis szociális kérdésekkel foglalkozik. Érthetően, szerintem szórakoztatóan beszél, kicsit sok a reklám a videóiban, de nekem sokat segített, olyan dolgokra világított rá, amit én észre se vettem magamon, és szerintem sokat segít.

https://www.youtube.com/user/AlphaMconsulting/videos

nézz bele.

2017. júl. 14. 11:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!