Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért utasítanak el rögtön a társkereső oldalakon? Ennyire ronda lennék?
Ameddig így állsz a dolgokhoz nem is lesz nőd, és a 30 at sem fogod megélni.
eleve félsz kimenni a világba, már rossz pont ha lesz nőd akkor is otthon fogtok ülni????
Nem lesz így nőd.
A romákkal meg ne foglalkozz ők csak dumálni tudnak, nem fognak neked ártani semmit, annyi eszük nekik is van, sőt ők elég rafináltak, direkt kihozzák emberből az agresszív állatot hogy ő üssön először így ők jogilag teljesen védve vannak. Nem kell velük foglalkozni, de nem árt ha tanulnál némi önvédelmet. Az önbizalmadon meg változtass! Nem egy akkora dolog csak emeld fel a segged.
Ha meg nem szeretsz ott lakni költözz el. Felnőtt ember vagy menj el dolgozni. Mindent lehet ha akarnád!
Igen,ronda vagy.
Aláírás: egy pedofil
Ne netten akarj csajozni! Csak is a valóságba, amúgy sok mindenen lehet változtatni. Ha kisfiús az arcot hagysz egy kis borostát! :D Ha nagy a füled ne legyen túl rövid a hajad.
Nekem se kicsi a fülem, ha túl rövid a hajam 1 cm max úgy nézzek ki mint egy patkány XD Jelenleg 3-4-5 cm általában felfele és így pont jól áll.
Ha vékony vagy hízz pár kg-t kezdj el kicsit kondizni. Az adna önbizalmat csajozás szempontjából is!
Vadász egyedülálló fiatal lányokra :D
Tudom, milyenek a cigók, de ez túlzás, amit leírsz. Ilyen szintű cseszegetést nem csinálnak még ők sem ok nélkül, már bocs (hogy még ki sem mersz lépni a házból). Ha mégis, akkor kezdj ezzel valamit, mert nem jó, hogy a r0hadékok miatt neked nincs se éjjeled, se nappalod.
Kezdj el edzeni és egyél baromi sok fehérjét (az pumpálja az izmokat). A füledet meg lehet műttetni. A kisfiús arcot sok csaj szereti, ahogy észrevettem manapság (lásd: Justin Bieber - szintén bocs).
Amúgy az tény, hogy a rosszfiúkat szeretik a csajok (eleinte), de olyan 25-30 éves koruk körül már ez megváltozik (99%-ban). Nálam mondjuk pont nem változott (lehet, azért, mert nincs rosszfiúkkal tapasztalatom - lehet, hogy jobb is ez így). :D (Meg hát egy jó példa: azért nézzünk már rá egy James Hetfield-típusú istenre [az olyanokat hívod te rosszfiúnak, pedig attól, hogy a bugyink benedvesedik tőlük, nem feltétlen rossz emberek], vagy nézzünk rá egy Fluor Tomira [francba, miért pont ennyire ocsmány ember jutott az eszembe, miért nem egy kevésbé ocsmány?!]. Annyira szembetűnő a különbség, mintha egy kőkemény rodeózásra szánt bikáról ránéznénk egy kiszáradt papucsállatkára: akármennyire félelmetes a bika, akármennyire tartunk attól, hogy "megsebesít" minket, akkor sem fogjuk azt mondani, hogy "inkább a papucsállatka a jobb".)
Csak őszinte vagyok. Ahogyan néhányan mondják: "segíts magadon, mert isten nem segít meg". :D És ez nagy igazság. :) (Amúgy meg az igazságon felül tapasztalat!)
Nem vagy reménytelen! Vékony vagy az a nők mai zsánerre.
Kövéren lenne 0 esélyed.
Változtass a hozzálasodon és lesz csajod.
Te még egészen mákos vagy. Én a kövér oldalon vagyok. Tudjátok gyerekek, ti nagyon nem vagytok képben. Jössztök itt a kondival, fogyással, hízással apja f@szával. Nem esik le nektek, hogy ez mind genetika, determinált, aki sz0pta a genetikai lottón az sz0pni fog az életben is. Átkozzuk meg apáinkat és anyáinkat amiért egy kiadós b@ßással magányra ítéltek minket és a hülyeségeiket magunkban hordozzuk. Átkozottak, kétszer átkozottak legyenek őseink. Bár a kérdező tényleg jó helyzetben van, ha tényleg borzalmasak a fülei akkor egy műtéttel megoldható.
17, fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!