Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda vagyok, mit tegyek?
Nagyon ronda vagyok, eddig minden nő visszautasított, mindjárt 18 leszek és így ez már iszonyatosan szégyen, főleg hogy már 2 éve folyamatosan próbálkozom. Pedig nekem BÁRMILYEN nő jó lenne, akárhogy is néznek ki, egyiknek se kellek.
Mit tegyek?
17F
Egyik ismerősöm 150 kg körül mozog. Nagyon ronda, rettentően büdős, szörnyű az öltözködése, szinte minden nap ugyan azt a ruhát hordja, mindenkivel meghivatja magát, mert sajnálja a pénzt mindenre. Külsőre egy viszonylag jól öltözött hajléktalannak nézki.
Nem lehet vele semmit sem megbeszélni, mindig mindent elfelejt, amit nem akar megcsinálni azt szimplán nem csinálja meg, nincs érettségieje, nincs munkája, minden találkozóról legalább fél órát késik, de volt már olyan, hogy 3 órát késett. Egyik exétől meg azt hallottam, hogy nagyon kicsi farka van. (kisebb mint 10 cm).
Még ez a ronda furcsa ember akire semmet sem bíznék is betudott csajozni, most 20 éves és eddig legalább 4-5 barátnője volt.
Igaz, a barátnői is 100 kg fölött voltak és 17 évesen egy olyan 30 éves nővel jött össze akinek már gyereke is volt, de még ő is megtudta csinálni.
mázlija volt
neekm meg sosincs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!