Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek vonzóbb egy nehezen kapható fiú?
Figyelt kérdés
A fiúk általában szeretik a nehezen kapható lányokat, de ez fordítva is igaz?
Ha van a környezetetekben olyan fiú, aki határozott és nem nyit annyira felétek, akkor próbálkoznátok megismerni?
Egy magabiztos, nehezen kapható fiú jobban bejön, mint egy érzelgős?
2017. dec. 18. 14:58
1/5 anonim válasza:
Hapsi vagyok és az, amit írsz, nemtől függetlenül igaz. Egy általános emberi viselkedés az, hogy amit viszonylag nehezebben érhetünk el, arra jobban vágyakozunk. Persze ez csak akkor igaz, ha egyébként is érdekled az illetőt. Ha eleve leszr, akkor ha megfeszülsz se fogsz elérni nála semmit :D
2/5 anonim válasza:
Igen sokkal vonzobb akiert kuzdeni kell
3/5 anonim válasza:
Az előttem szólóknak igaza van.
Ugyanakkor szerintem hosszú távon az az igazán vonzó akin látjuk hogy ő sem közömbös csak valamiért eddig még nem volt semmi.
Ha soha semmit nem látsz rajta egy idő után könnyebben elmúlhat.
4/5 anonim válasza:
Igen. De van az a pont amikor már hagyom a csudába az egészet.
5/5 anonim válasza:
Szerintem nem a lányoknak kell küzdeni.
Az ilyen "le is xarom, de azért nem teljesen" típusú fiúk csak a buta pitsáknak kellenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!