Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiuk az baj ha egy lany...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Carlien kérdése:

Fiuk az baj ha egy lany nehezen kaphato es kuzdeni kell erte?

Figyelt kérdés
En elegge az a fajta vagyok aki nem adja konnyen magat es mar kezdem ugy erezni hogy baj

2017. ápr. 14. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:

Nehéz ennyi alapján megmondani. Általánosságban: emberfüggő. Van, aki élvezi a "vadászatot" és bejön neki ez, és van olyan is, aki párszor próbálkozik majd inkább hagyja a dolgot, ha nagyon nem kap pozitív visszajelzést.

Ha valaki olyan kezd veled, aki tetszik neked, akkor ne pattintsd le kapásból, hanem valamennyire azért jelezd neki, hogy tetszik, amit csinál.

2017. ápr. 14. 16:22
 2/3 anonim ***** válasza:

Azért a nehezen kapható remélem nem azt jelenti, hogy "totál elutasító és semleges vagyok a másikkal még ha tetszik is letagadva az igazi érzelmeimet és csak azért is eljátszom a nehezen kaphatót mert én nem akárki vagyok". Ha ezt jelenti akkor ez baj, az ilyet hagynám mert gyerekes és ha nem kapok pozitív visszajelzést vagy szeretetteljes gesztusokat akkor egy idő után automatikusan ellenszenves lesz a jégkirálynő.

Viszont ha (bár kétlem) a nehezen kapható azt jelenti, hogy nem megy bele alkalmi viszonyokba ész nélkül mert mondjuk látja a srácon, hogy csak kihasználni akarja vagy nem illik hozzá netalántán alkalmatlan párkapcsolatra akkor hiába tetszik neki nem enged a srácnak ha úgy érzi nem elég jó hozzá. Ha ilyen a nehezen kapható az oké. De ha valakivel nagyon passzoltok és érzed, hogy ebből még bármi is lehet akkor ne játszd már meg magad mert nagyon gáz.

2017. ápr. 14. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Ismerős amit érzel csak rám inkább a jégkirálynő szerep illik, nem én utasítom el a fiúkat hanem alapból próbálkozni se mernek. Ezt legalábbis egy fiú ismerősöm írta körül így. De már én is kezdem úgy érezni hogy lehet jobb lenne ha megjátszanám a kis naívot aki minden szótól elolvad.
2017. ápr. 14. 23:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!