Nagyon nehezen kaphato vagyok egy fiu se tud megkapni de milesz igy velem? 17/L
Ezt a kérdést némiképp provokatívnak érzem...
Most azért nincs esélye mert nagyon válogatós és finnyás vagy, vagy azért mert te azt képzeled magadról hogy te valami tökéletes vagy és senki még a közeledbe se érhet?
Mert ha nem is az utóbbira gondoltál akkor is a fogalmazásodból ezt szűrtem le és elmondom őszintén az önelégült beképzelt embereknél nem sok idegesítőbb van... Így aztán még ha lenne is esélyem akkor se akarnák összejönni veled max 1-2 menetre aztán eldobnálak mint egy használt zsebkendőt ahogy azt az önelégült r...kal szokás :D
Komoly kijelentések, 17 évesen... :D Bizonyára rengeteg férfi epedt már utánad. :D
Ne aggódj, hamar elmúlnak az udvarlós kamasz évek. Még 5 év, és annyira nem fogsz érdekelni senkit (pláne ilyen hozzáállással), hogy te fogsz könyörögni, hogy valaki próbálkozzon már nálad.
Semmi rossz. Normálisabb kapcsolatai lesznek.
Én is ilyen vagyok, bár én biztosan jobban mint te.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!